Blog
  • Hjem
19
05
2016

Løpegrupper 21. mai!

Etter en lang pinsehelg er Team SVETT igang førstkommende lørdag! Løpegruppene holdes på Sognsvann og oppmøte er kl 10.00 ved bommen!

Agenda mai
Planen for mai er å utvikle hurtighet og styrke. Vi bruker motbakker til å forbedre løpsteknikk og jobbe med løpsspesifikk styrke.

Lørdag 21. mai
Speed progression: 5 x 2 min (1 min pause), 5 x 1 min(30 sek pause), 5 x 30 sek (15 sek pause).

Oppvarming
Felles oppvarming på plenen nedenfor bommen med løpsspesifikke oppvarmingsøvelser. Deretter deler vi inn i 3 grupper etter nivå: svett (nivå 1), svettere (nivå 2), svettest (nivå 3). Hver gruppe varmer yttligere opp med +/- 10 min lett jogg, før de starter på hoveddelen og avrunder med en kort styrke del for kjernemuskulaturen med påfølgende tøyeøvelser.

Instruktører
Løpegruppene gjennomføres av profesjonelle trenere fra SATS ELIXIA.

Team Svett er nivå 1, for deg som ønsker å komme i gang med treningen, trener moderat eller ønsker en rolig treningsøkt. Løpsfart ca 07:00-08:00 min pr km.

Team Svettere er nivå 2, for deg som trener regelmessig. Hvis du søker nye utfordringer og tips innen trening er dette noe for deg. Løpsfart 5:30-7:00 min pr km.

Team Svettest er nivå 3 og det høyeste nivået. Team Svettest er for deg som løper på et høyt nivå og ønsker utfordringer og tips innen treningen. Løpsfart 05:30 min pr km og raskere.
 
Løpegruppene er gratis og for alle!
«Jeg er med – er du?»

Øvrige samarbeidspartnere

Veldedige partnere