Liv i løypa 19. september!

Danske Bank Oslo Maraton gjentar suksessen fra 2013 og 2014 med å skape ekstra liv langs løypa. Vi har fått med oss over 30 kulturelle innslag for å inspirere de mange tusen løperne som er påmeldt til høstens begivenhet lørdag 19. september.

I tillegg til alle løperne vil også deres familier, venner og alle andre som står og heier, få glede av de ulike kulturinnslagene.

-Det er klart Danske Bank Oslo Maraton ønsker å skape liv i løypa. Dette er jo også en folkefest. Med dette ønsker vi også å gi en mulighet til artister og andre kulturelle grupper til å vise seg frem i et noe annerledes miljø, og profilere seg gjennom arrangementet, sier markeds- og kommunikasjonssjef Cathrine Stensaker i Oslo Maraton.

Det er stor variasjon på de ulike kulturinnslagene. I Bjørvika vil man kunne oppleve Bjørvika Business Band som er blant landets ledende storband med et repertoar som strekker seg mellom jazz, funk, pop og hiphop. På Skøyen i Karenslyst Allé stiller ulike kjente dansegrupper som Cre8, Deep Down Dopeizm og Caporia, med house-musikk spilt fra DJ Ghar.

Profesjonelle ballettdansere utdannet fra Den Norske Opera i Ballerina Productions danser mellom bygningene i Tjuvholmen allé. Wallmans Oslo har flere opptredener på storscenen i Rosenkrantzgate, delt med blant andre Silkeramp og KLANG. Og HAZZO, en ung og dyktig trommeslager som stiller for tredje år på rad, spiller med storskjerm ved Bring-terminalen ved Sjursøya.

-Vi vil tilrettelegge for at våre deltakere skal få en god opplevelse rundt i løypa, og disse underholdningsstasjonene skaper liv i løypa for å inspirere deltakerne underveis. Samtidig gir vi noe tilbake til Oslos innbyggere ved å tilby en gratis kulturopplevelse under arrangementet, sier Stensaker.

Det blir ikke bare liv og røre på selve maratonlørdagen. Kulturelle innslag står på dagsorden store deler av helgen.

-I tillegg til disse kommer også andre samarbeidspartnere til å ha musikk og heiestasjoner for å skape liv underveis, og vi kan garantere at det blir god stemning for de som ferdes i Oslos gater helgen 18. og 19. september, avslutter Stensaker.

Se alle artistene som opptrer under Danske Bank Oslo Maraton her.

MONICA
GUTUEN

AMBASSADØR

Alder: 45

Bosted: Bærum

Distanse under BMW Oslo Maraton 2020:
Jeg løper halv, og satser selvsagt på å ha det bredeste smilet hele veien.

Tidligere deltagelse på Oslo Maraton:
«10 for Grete» 2013, Halvmaraton 2014 og 2015, 2017 og 2018 og maraton i 2019.

Tre ord som beskriver meg:
Utadvent, Smilende, Energisk

Instagram: @muddylicious