Lagpåmelding – Romjulsløpet
  • Hjem
  • Lagpåmelding – Romjulsløpet

Meld hele familien på som et lag på Romjulsløpet!

 

Hvorfor ikke laget et familieløp av Romjulsløpet? Lag en morsom aktivitetsdag for hele familien! 

 

Er man påmeldt som et lag er det mange muligheter for interne konkurranser – man kan nemlig søke opp en egen resultatliste for lagets i resultatlisten for arrangementet!

Man kan lage en morsom konkurranse- eller aktivitetsdag for familie, eller venner og kolleger – eller alle sammen! Hva med å lage deres eget Romjulsløp i nabolaget?! Her er det bare å være kreative.

 

Og husk at for hvert lagmedlem som melder seg på gir dere et bidrag til Kirkens Bymisjon, og gleder noen som gruer seg til jul med et varmt måltid!

 

For å opprette ett lag går man til «Lagpåmeding» på vår påmeldingside. Det er ingen begrensninger for hvor mange lagmedlemmer man kan ha, og man kan melde seg på alle distanser innenfor et lag.

 

Melder man seg på som et lag får man også muligheten til å betale samlet med faktura. Fakturaen sendes ut etter arrangementet.

 

Den som melder på laget blir «lagleder», og har tilgang til en lagleder side hvor man kan se alle som er påmeldt laget, endre eller legge til nye påmeldinger og hele tiden ha oversikt.

 

Har du spørsmål til lagpåmeldingen? Ta kontakt med oss på info@oslomaraton.no .

 

Ønsker du å melde deg på laget ditt? Trykk her! 

KLE HELE LAGET I MATCHENDE LØPETØY!

Trofe er stolt samarbeidspartner og leverandør til BMW Oslo Maraton. De leverer alt av teambekledning med Oslo Maraton-logo til bedrifter, lag og foreninger under arrangementet i September. Nå tilbyr de også team-wear til lagene på våre virtuelle løp!

 

Teambekledningen er fra Craft og er hovedsakelig produsert i miljøvennlig materiale.

 

Vil dere ha matchende løpetøy til hele laget?  Kontakt Trofe på info@trofe.no eller se mer informasjon på deres nettsider. 

Øvrige samarbeidspartnere

Veldedige partnere