Blog
  • Hjem
15
09
2018

Kristine E. Engeset vant «10 for Grete»

Kristine Eikrem Engeset fra Tjalve IK vant «10 km for Grete» under dagens BMW Oslo Maraton. Hun løp inn til vinnertiden 33:37 på 10-kilometeren.

-Jeg var litt usikker på hvordan jeg skulle disponere kreftene da jeg ikke hadde løpt 10-kilometer tidligere. Men det var gøy. Kommer nok til å løpe flere slike distanser, sier Kristine Eikrem Engeset fra Tjalve IK.

Maria Sagnes Wågan fra Namdal Løpeklubb ble nummer to med 34:17. På tredjeplass kom Ingvill Bovim fra Tjalve IK på tiden 34:36.

Løyperekorden for «10 for Grete» for kvinner innehas av Karoline Bjerkeli Grøvdal, nå IK Tjalve, på tiden 32:40 fra 2015.

Totalt deltar snaue 19 000 løpere under Oslo Maraton i dag. Det deltar løpere fra totalt 62 land. Eldste løper er 83 år.

Daglig leder May Britt Dørum-Persen i SK Vidar og Oslo Maraton er svært fornøyd med maraton-dagen i Oslos gater.

-Vi har strålende forhold og ikke minst trygge forhold for deltakerne. Og med nesten 19 000 deltakere tilstede, så har vi god grunn til å være fornøyde. Vi ser også at vi har flere deltakere på halvmaraton enn tidligere. Dessuten er snittalderen på løperne lavere enn de siste årene, sier daglig leder May Britt Dørum-Persen i SK Vidar og Oslo Maraton.

-Også har vi 1 100 frivillige som gjør en flott innsats før, under og etter Oslo Maraton. Takket være dem klarer vi å arrangere denne løpefesten, sier May Britt Dørum-Persen i SK Vidar og Oslo Maraton.

Se resultater på http://oslomaraton.no/

Samarbeidspartnere

Øvrige samarbeidspartnere

Veldedige partnere