Kirkens Bymisjon – vår nye veldedige partner!

Vi er stolte over å ha inngått samarbeid med Stiftelsen Kirkens Bymisjon. Sammen med Right to play og Aktiv mot kreft utgjør de våre tre veldedige partnere i 2017.

«Våre veldedige partnere jobber for økt fysisk aktivitet og bedre helse i samfunnet, hvor de fokuserer på hver sine grupper. Det er viktig for oss at våre partnere deler de samme verdier som Oslo Maraton. Under fjorårets arrangement deltok Kirkens Bymisjon med 12 deltagere fra deres virksomhet, SPENN, i Oslo. Med ukentlige treninger frem mot BMW Oslo Maraton viste de stort engasjement. Det er derfor naturlig å ha med dem som en samarbeidspartner i år, » sier Julie Uggen i Oslo Maraton.

Kirkens Bymisjon og Oslo Maraton samarbeider om å sette fysisk og psykisk helse på dagsorden. «Vi vil med samarbeidet vise at regelmessig trening og aktivitet kan gi forbedret psykisk helse og gode opplevelser av mestring og glede uansett hvor du er i livet. Vi kan alle kjenne oss igjen i at det er motiverende og inspirerende å trene sammen med andre og ha noe å trene mot. Kirkens Bymisjons brukere og gjester er ikke noe unntak. Her skal vi alle løpe sammen, og håper du vil løpe sammen med oss. Ved å støtte Kirkens Bymisjon bidrar du til at et menneske som står i en vanskelig livssituasjon kan få en bedre hverdag», sier Gro Skovli fra Kirkens Bymisjon.

Se mer informasjon om Kirkens Bymisjon og deres arbeid her.

Under BMW Oslo Maraton kan du løpe for en god sak for en av våre veldedige partnere! Du kan velge om du vil donere et beløp ved ordinær påmelding, eller melde deg på laget til Kirkens Bymisjon, Aktiv mot kreft eller Right to play. Sjekk ut fanen «Run for Charity» på vår hjemmeside 😉

MONICA
GUTUEN

AMBASSADØR

Alder: 45

Bosted: Bærum

Distanse under BMW Oslo Maraton 2020:
Jeg løper halv, og satser selvsagt på å ha det bredeste smilet hele veien.

Tidligere deltagelse på Oslo Maraton:
«10 for Grete» 2013, Halvmaraton 2014 og 2015, 2017 og 2018 og maraton i 2019.

Tre ord som beskriver meg:
Utadvent, Smilende, Energisk

Instagram: @muddylicious