Karoline Steenbuch Lied
  • Hjem
  • Karoline Steenbuch Lied

 

Jeg er ambassadør for BMW Oslo Maraton fordi: Jeg syns Oslo Maraton er et av årets store høydepunkter, og det er det løpet jeg ser mest fram til å delta i. For en folkefest! Ved å være ambassadør håper jeg å kunne spre og dele min løpeglede med andre.

Jeg liker å løpe fordi: Løping gjør meg utvilsomt til en bedre mamma og til en bedre kone. Jeg får overskudd, jeg får energi, jeg får en god mestringsfølelse, jeg blir glad av det, og jeg får god helse av det. Og så er det tidseffektiv trening for en travel 3-barns mor.

Mine tips til andre som skal løpe BMW Oslo Maraton er: Ha det gøy, og ikke tenk så mye på tiden. Nyt alt som skjer rundt deg. Det er det å ha gjennomført som betyr mest. Når jeg snakker med andre om løp jeg har deltatt i, blir jeg nesten alltid spurt: «Hva løp du på?», mens i utlandet bryr de seg sjelden om dette, men sier heller «Wow, congratulations, well done!». De har et poeng, syns jeg. Om man imidlertid har satt seg et tidsmål, er det lurt å ha en plan for løpet, og ikke starte for fort – som lett kan skje med alt adrenalinet og all spenningen rundt en konkurranse.

Mine favoritt løpesko er: Saucony Kinvara

Det beste jeg vet etter en løpetur er: Det er å ta en dusj, ta på noe behagelig tøy og kjenne på en gode følelsen. Og så må løpeøkten logges på Strava selvsagt. Følg meg gjerne der!

Dette tenker jeg på når jeg løper: Jeg hører som oftest ikke på ikke på musikk. Noen ganger hører jeg på en podcast, men jeg løper som oftest uten noe underholdning. Det gjør jeg litt bevisst for å få luftet hodet. Jeg tenker nok litt på alt mulig rart, men prøver også å være bevist på lukter, lyder og ting rundt meg. Og vipps kan det plutselig komme en god ide inn i hodet mitt som er relevant for jobben min.

Øvrige samarbeidspartnere

Veldedige partnere