Karoline Steenbuch Lied
  • Hjem
  • Karoline Steenbuch Lied

 

Jeg er ambassadør for BMW Oslo Maraton fordi: Jeg syns Oslo Maraton er et av årets store høydepunkter, og det er det løpet jeg ser mest fram til å delta i. Ved å være ambassadør håper jeg å kunne spre og dele min løpeglede med andre.

Jeg liker å løpe fordi: Jeg pleier å si at det gjør meg til en bedre mamma og til en bedre kone. Jeg får overskudd, jeg får energi, jeg får en god mestringsfølelse, jeg blir glad av det, og jeg får god helse av det. Og så er det tidseffektiv trening for en travel 3-barns mor!

Mine tips til andre som skal løpe BMW Oslo Maraton er: Ha det gøy, og ikke tenk så mye på tiden. Nyt folkefesten. Det er det å ha gjennomført som betyr mest. Når jeg snakker med andre om løp jeg har deltatt i, blir jeg nesten alltid spurt: «Hva løp du på?», mens i utlandet bryr de seg sjelden om dette, men sier heller «Wow, congratulations, well done!». De har et poeng, syns jeg. Om man har satt seg et tidsmål, er det lurt å ha en plan for løpet, og ikke starte for fort – som lett kan skje med alt adrenalinet og all spenningen rundt en konkurranse.

Mine favoritt løpesko er: Saucony Kinvara

Det beste jeg vet etter en løpetur er: Det er å ta en dusj, og så ta på noe behagelig tøy etterpå, og kjenne på en gode følelsen.

Dette tenker jeg på når jeg løper: Jeg hører ikke på musikk. Det gjør jeg litt bevisst for å få luftet hodet. Jeg tenker nok litt på alt mulig rart, men prøver også å være bevist på lukter, lyder og ting rundt meg. Og vipps kan det plutselig komme en god ide inn i hodet mitt som er relevant for jobben min.

Samarbeidspartnere

Øvrige samarbeidspartnere

Veldedige partnere