Jostein Fjeld Kaasa
  • Hjem
  • Jostein Fjeld Kaasa

Jeg er ambassadør for BMW Oslo Maraton fordi: Jeg har en stor lidenskap for løping og fysisk aktivitet. I fjor løp eg mitt første halv maraton i Oslo og gleder meg til årets løp. Er også veldig imponert over gjennomføringen av et så stort og profesjonelt arrangement, en folkefest eg anbefaler alle og oppleve enten som publikum eller deltager.

Det er viktig for meg å formidle til alle der ute at Oslo Maraton er for alle ikkje bare for de aktive løperne. Er viljen og lysten tilstede finnes det ein distanse for alle. Eg elsker å inspirere og motivere andre til ein meir aktiv hverdag noe eg får muligheten til som ambassadør for Oslo Maraton.

Jeg liker å løpe fordi: Det  gir meg energi og overskudd i hverdagen som sterkt svaksynt, og følelsen det gir meg både under og etter løpeøkta. Eg har slitt i mange år med både angst og depresjon, og treningen har fungert som terapi og eit fristed for meg. Eg tror på at fysisk aktivitet bidrar til ein sterkere psyke som gjør at man takler hverdagen og de utfordringene det bringer me seg bedre. Eg elsker å pushe meg selv og sette meg nye mål.

Mine tips til andre som skal løpe BMW Oslo Maraton er:  

  • Sett deg et mål og tren målrettet
  • Tren variert med intervaller, langturer og ulike distanser på øktene
  • Løperelatert styrketrening er bra både for prestasjon og skadeforebygging
  • Gode løpesko er ein god investering du ikkje vil angre på, ikke begi deg ut på maraton med nye sko som ikke er løpt inn.
  • Ikke bli for ivrig og gå for hardt ut. Start rolig og øk heller gradevis så slipper du å møte veggen
  • Fyll på energi på hver drikkestasjon, enten du er tørst eller ikkje, for å gå næringstom under eit løp er ikkje noen god opplevelse
  • Følg ein fartsholder
  • Sist men ikke minst, ha det gøy, kos deg og husk smilepuls

Mine favoritt løpesko er:  Adidas og Hoka

Det beste jeg vet etter en løpetur er: En dusj, få i meg mye og bra mat, legge meg på sofaen å se film/serie med verdens beste samvittighet.

Dette tenker jeg på når jeg løper: Når eg løper har eg alltid god musikk på øre eller godt selskap som gir meg ekstra motivasjon. For meg er trening et fristed hvor små og store verdensproblemer blir løst hehe!

Øvrige samarbeidspartnere

Veldedige partnere