Joakim Prine Frogner
  • Hjem
  • Joakim Prine Frogner

Sjekk ut Joakim sine tips og erfaringer:

Jeg er ambassadør for BMW Oslo Maraton fordi: mestringfølelsen av å fullføre et løp fortjener alle!

Jeg liker å løpe fordi: det hjelper meg å koble av fra hverdagen.

Mine tips til andre som skal løpe BMW Oslo Maraton er: å få i seg nok næring underveis. Personlig liker jeg å øke tempo når kroppen føler for det og roe ned litt når kroppen er sliten da det er mange opp og nedturer i løpet av et maraton. Pass på belastningen når man løper nedover og hvis du har planer om å gå litt så gjør det opp brua ved barcode eller opp til Munchmuseet. Så har man energi til å gi på litt når det flater ut.

Mine favoritt løpesko er: Saucony Omni 14, men jeg kunne virkelig ønske at føttene mine hadde vært tilpasset Adidas Ultra Boost

Det beste jeg vet etter en løpetur er: Coca Cola

Dette tenker jeg på når jeg løper:  Coca Cola og minst mulig belastende løpeteknikk

Øvrige samarbeidspartnere

Veldedige partnere