Jevi Majid

 

Jeg er ambassadør for BMW Oslo Maraton fordi: Jeg elsker Oslo! Jeg elsker å løpe! Oslo er hjembyen hvor jeg ble oppdratt og vokste opp. Jeg vil at flere skal se hvor vakkert Norge er og oppleve det på nært hold ved å løpe Oslo Maraton. Jeg er ambassadør fordi jeg vil at løping skal være mangfoldig og vil inspirere flere minoritetskvinner til å løpe og representere flere nasjonaliteter. Løping bør være for absolutt alle!

Jeg liker å løpe fordi: Det gir meg frihet og tid til å bearbeide følelser og tanker. Jeg føler meg sterk og villig til å oppnå alt når jeg løper. Borte fra stress og mas. Jeg har en krevende jobb i kvinnevoldfeltet og to barn, og løping gir meg mulighet til å fokusere på noe jeg gjør for meg selv.

Mine tips til andre som skal løpe BMW Oslo Maraton er: Ikke hør på de som sier du ikke klarer det. Har du trua så trenger du bare skoa! Maraton er en fin måte å bli kjent med deg selv på – i ettertid vil du bare huske det positive. Lover!

Mine favoritt løpesko er: ASICS Gel Kayano

Det beste jeg vet etter en løpetur er: Alt av mat. Jeg er veldig glad i hjemmelaget smoothie av mandelmelk, spinat, banan og bær.

Dette tenker jeg på når jeg løper: ‘Løper jeg riktig nå? Hoftene frem, ryggen rett, løpe litt fortere!’ Jeg tenker ofte på hva målet mitt er med løping og hvordan jeg kan få flere til å løpe. Jeg bruker en hashtag #diversityinrunning og vil ha flere med minoritetsbakgrunn med på løping. Jeg legger planer og får ofte ideer. Et pluss er når favorittsangene kommer på!

Samarbeidspartnere

Øvrige samarbeidspartnere

Veldedige partnere