Blog
  • Hjem
29
04
2020

Hvordan registrere tiden på 17. mairaton?

Er du et konkurransemenneske, eller løper du bare fordi du syns det er gøy?

På 17. mairaton kan du selv velge om du vil registrere tiden din, eller om du vil fullføre og kun registrere at du har deltatt.

Ønsker du å registrere tiden din kan du gjøre dette ved hjelp av en pulsklokke eller app på telefonen. Appene som er mulig å benytte er Strava eller Endomondo, og du kan bruke de med eller uten klokke. Begge appene kan du laste ned og bruke gratis

 

Etter fullført løp har du to valg:

  • Ønsker du å registrere tiden din? Logg deg inn på «Min side», og registrer tiden din gjennom Strava, Endomondo eller ved å laste opp GPX-fil fra din pulsklokke.
  • Ønsker du ikke å registrere tiden din, logg inn på «Min side» og trykk på knappen «fullført». Da registrerer du at du har deltatt, men det vil ikke bli registrert noen tid på din deltagelse. (Du vil da ikke ha mulighet til å konkurrere om 1. plassen i distansen du deltar i.)

OBS: 

Vi har fått meldinger fra flere som bruker Endomondo at de ikke får lastet opp tiden. Noen har fått det til når de har byttet enhet, og brukt PC istedenfor telefon eller omvendt. Har du også forsøkt å bruke ulike nettlesere?

Konkurranser:

De som registrerer tid og vinner sin distanse får premie. Det vil også trekkes tilfeldige vinnere blant alle som er påmeldt, i tillegg til konkurranser i våre sosiale medier.

Siste frist:

Siste frist for å registrere tiden/fullført løp er tirsdag 19. mai kl.23.59.

Samarbeidspartnere

Øvrige samarbeidspartnere

Veldedige partnere