Blog
  • Hjem
27
05
2020

Hva skjer 19. september?

BMW Oslo Maraton skal etter planen gå av stabelen lørdag 19. september. En folkefest som samler over 20.000 løpere og enda flere publikummere. Et arrangement som omfavner store deler av Oslo. Alle deltagere har sin forventning, et mål og en motivasjon. Alle har sin historie om hvorfor man har meldt seg på. Hvorfor man vil løpe. Noen vil sette personlig rekord, mens andre bare drømmer om å komme i mål, og kjenne mestringsfølelsen bruse gjennom kroppen når medaljen velfortjent plasseres rundt halsen. 

Løpet ble for første gang arrangert i 1981. Det er 39 år siden. Med unntak av en avlysning i 2003 på grunn av for få påmeldte, har arrangementet blitt gjennomført hvert år siden oppstart. Alle gangene har man sett slitne, men glade løpere komme seg over målstreken. Men hvordan blir det i år?

Per i dag har myndighetene bestemt at alle arrangementer med over 500 deltagere er forbudt frem til 1. september. Hva som vil skje videre er fortsatt uvisst. Vi følger situasjonen nøye i samarbeid med myndigheter. Det å arrangere et arrangement med titusenvis av mennesker ser mørkt ut, men vi er foreløpig ikke avlyst og en ting er sikkert – 19. september vil ikke gå stille forbi! 

Vi vil sende ut informasjon til våre løpere med en gang vi vet hva som skjer.

Takk for tålmodigheten og forståelsen i denne vanskelige situasjonen vi alle er i.

Øvrige samarbeidspartnere

Veldedige partnere