3 FOR ALLE

PARAKLASSER

HVA ER PARAKLASSER?

I 2010 opprettet Oslo Maraton egne klasser for personer med funksjonsnedsettelse, med egne klasser for kvinner og menn. Dette ble gjort etter initiativ fra blinde og svaksynte i Team RP.

Et fast innslag knyttet til paraklassene helt siden de ble innført i 2010 er samarbeidet mellom blinde og svaksynte fra Team RP og Aktiv mot kreft. Hvert år har Team RP invitert mellom 30 og 50 idretts- og kulturpersonligheter til å stille som ledsagere, der synshemmede og ledsagere i fellesskap har løpt for å profilere Aktiv mot Kreft.

Ønsker du å delta på trening sammen med flere andre parautøvere, sjekk ut denne gruppa!

ER DU PARADELTAGER?

Alle mennesker med nedsatt funksjonsevne kan delta i våre paraklasser under 3 for alle. Det er ikke tillatt for personer uten funksjonsnedsettelser å delta i disse klassene. 

Vi har to klasser for paradeltagere. En for de som bruker rullende hjelpemidler, Tre på hjul, og en for de som ikke har behov for dette, Paratreeren. Les mer om de to klassene her.

PÅMELDING

Ønsker du å melde deg på Paratreeren eller Tre på hjul? Meld deg på her!

PRISER

Oslo Maraton tilbyr startplass til 100 kroner* for alle paradeltagere i våre paraklasser.
(*Admingebyr (30 kr) og lisens (20 kr) vil komme i tillegg).

TRENGER DU LEDSAGER? 

Ved behov for bistand til å skaffe ledsager/guide ber vi deg ta kontakt med oss på e-post info@oslomaraton.no, merk gjerne e-post «Ledsager paraklasse», så hjelper vi deg.

MER INFORMASJON?

For mer informasjon om hvor du henter startnummeret ditt, hvordan du kan oppbevare bagasje eller andre spørsmål vedrørende arrangementet kan du lese deltagerinformasjonen vår. 

Har du noen spørsmål vedrørende påmelding til paraklassen kan du sende oss en e-post på info@oslomaraton.no eller kontakte oss på Facebook 

MONICA
GUTUEN

AMBASSADØR

Alder: 45

Bosted: Bærum

Distanse under BMW Oslo Maraton 2020:
Jeg løper halv, og satser selvsagt på å ha det bredeste smilet hele veien.

Tidligere deltagelse på Oslo Maraton:
«10 for Grete» 2013, Halvmaraton 2014 og 2015, 2017 og 2018 og maraton i 2019.

Tre ord som beskriver meg:
Utadvent, Smilende, Energisk

Instagram: @muddylicious