Her er årets «Liv i løypa»!

BMW Oslo Maraton vil arrangere liv langs løypa under arrangementet. Her vil underholdere, heiagjenger, dj’s, partnere osv. opptre og skape aktivitet for å  bidra til magisk stemning for både løpere og publikum som befinner seg i Oslo Sentrum. Her er noen av dem du vil møte langs løypa:

BMW

 

BWW er stolt hovedsponsor av BMW Oslo Maraton!

I år finner du oss ved hovedinngangen til Frognerparken, hvor vi har kule aktiviteter for store og små – liv både for løperne og publikum.

 

G-SPORT

G-Sport lager liv i løypa flere steder! Vi heier deg ut fra start og tar deg i mot i mål med våre egne cheerleadere. I tillegg blir det folkefest ved Vigelandsmuseet med musikk, komikere, og flere andre overraskelser! På Grensen skal vi selvfølgelig også heie med god musikk og stemning.

MENY

 

Vi i Meny er Sporty og står og heier på deg i ekte cheerleading stil. Se etter røde dusker, høye heiarop og god musikk fra vår DJ.

Vi synes du er helt RÅ!

 

GARMIN

Vi gleder oss til BMW Oslo Maraton 2018! Se etter oss på Skøyen der vi står i Garmin POWERZONE – vi heier på DEG!!!

 

 

GJENSIDIGE

 

Ved Bygdøy Alle Båtforening møter du Gjensidiges livlige team. Vi skal bidra til å gjøre løpestegene litt lettere, enten ved å plastre slitne føtter eller gi deg en real motivasjonsboozt.

Hos oss vil det være DJ, snacks og en heiagjeng utenom det vanlige. Det vil garantert bli smil og latter, som hjelper deg inn mot mål!

 

COPY CAT

CopyCat trykker til og lager igjen liv i løypa med musikk og portal. Du ser oss i Nedre Slottsgate/Rådhusgata og vi heier på deg. Godt løp, hilsen alle oss i CopyCat.

 

RED BULL

Red Bull er til stedet på St.Hanshaugen med heiagjeng og Red Bull. Den gode musikken vil forhåpentligvis  «gi deg vinger».

 

ALI KAFFE

Ali Kaffe stiller som vanlig med musikk i løypa ved Filipstad Brygge. Her serveres det en energikombo av kaffe og Cola.

 

FRISKIS & SVETTIS

Vi i Friskis&Svettis gleder oss til å varme opp alle løperne før start og til å lage liv i løypa underveis!

Friskis&Svettis er en ideell organisasjon med 42 idrettslag over hele landet. Hos oss kan du være med på varierte gruppetimer der du får trent allsidig og funksjonelt samtidig som du har det gøy 🙂

 

KPMG

 

Se opp for KPMG-portalen i løypa! I år finner du oss på Thune ved Sjølyst. Her treffer du vår livlige heiagjeng og egen DJ. Heia heia!

 

 

BESTUM STASMUSIKK

Bestum Stasmusikk stiller naturligvis ved Oslo Maraton, også i år. Stasen har muntret løperne siden 1996. Trenger du et stort korps eller en liten spillegruppe til en festlig anledning, finner du oss på Facebook eller www.bestumstasmusikk.no

 

RUNNERS WORLD

Runners World har samlet en heiagjeng som heier deg frem med rop, musikk og god stemning. Lykke til på lørdag!

 

DJ BOOKING

DJ Booking Norge og 123lyd.no gir deg musikken du vil ha. Vi har også alt av lyd og lys samt alt annet du trenger til din fest.

 

STIFTELSEN ORGANDONASJON

Stiftelsen Organdonasjon kommer til å være tilstede ved Frognerstranda 4 (Kongen Marina). Vi stiller med rekvisita som vil gjøre oss synlige langs løypa. Kom og bli med på folkefesten du også! Ved siden av å heie på alle de som løper, vil det bli arrangert aktiviteter og du kan få mer informasjon om organdonasjon.

ARLA

Arla Protein har gjennom sommeren heiet på fysisk aktivitet med Norges beste heiagjeng! Nå er Arla Protein og heiagjengen på plass for å heie på deg under Oslo Maraton!

Langs Kongensgate byr vi på musikk og portaI – i tillegg har de en heiaoverraskelse for en heldig løper!

OKTOBERFEST

På Youngstorget står det en gjeng med lystige karer i Lederhosen og damer i Dirndl og heier dere frem, mens de gir en forsmak på hva som venter av moro på banketten utover kvelden i oktoberfestteltet på Youngstorget. Her har alle med medalje gratis inngang frem til 19.00.

ASIA

 

DJ Peto, en nykommer fra Canada til Oslo, snurrer plater med en lett og dansbar miks av progressive house, og dette har han gjort med suksess i over 15 år. Han spiller på ASIA fra kl 13.00 – 18.00 og sørger for at alle løperne får en ekstra boost langs Aker Brygge. Er du sulten etter løpet tilbyr ASIA 15% rabatt på maten for de løperne som kan vise frem medaljen sin.

DYREBESKYTTELSEN

Mange familiedyr er avlet frem slik at de ikke lengre kan utføre normale aktiviteter, som å gå fort eller løpe. Dyrebeskyttelsen setter fokus på dette gjennom vår kampanje “Ærlig talt”. Ved å delta under årets Oslo Maraton sammen med Dyrebeskyttelsen Norge, støtter du vårt formål med denne kampanjen og hjelper oss med å spre vårt budskap. Under årets arrangement, kommer Dyrebeskyttelsen Norge til å være til stede på stand og ute i løypa. Vi heier på DEG!

MONICA
GUTUEN

AMBASSADØR

Alder: 45

Bosted: Bærum

Distanse under BMW Oslo Maraton 2020:
Jeg løper halv, og satser selvsagt på å ha det bredeste smilet hele veien.

Tidligere deltagelse på Oslo Maraton:
«10 for Grete» 2013, Halvmaraton 2014 og 2015, 2017 og 2018 og maraton i 2019.

Tre ord som beskriver meg:
Utadvent, Smilende, Energisk

Instagram: @muddylicious