Hege Nordlie
Jeg er ambassadør for BMW Oslo Maraton fordi: Oslo Maraton er et høydepunkt for hele familien hver eneste høst – her kan alle finne sitt løp og bli med på folkefest i Oslo Sentrum! Jeg er stolt over at vi har et så stort, profesjonelt og ikke minst hyggelig arrangement i hovedstaden, og Oslo Maraton har blitt stadig bedre siden jeg deltok for første gang i 2009. Jeg bidrar mer enn gjerne til å motivere og engasjere alle til å bli med på festen!
Jeg liker å løpe fordi:
– Jeg elsker flyten man får når alt klaffer, beina kjennes ustoppelige og man flyr uanstrengt avgårde!
– Løping er ikke sesongavhengig –  man kan løpe ute uansett vær og føre. Det er fantastisk å oppleve naturens gang gjennom hele året med løpeskoene på.
– Løping er en tidseffektiv, praktisk og sosial måte å trene på. Alt man trenger er et par sko, en liten time til overs – og gjerne en venn å skravle med!
– Jeg elsker å sette meg hårete mål, jobbe målbevisst og nyte mestringsfølelsen når jeg krysser målstreken!
 
Mine tips til andre som skal løpe BMW Oslo Maraton er:
– Lag en plan og sett et tidsmål som er realistisk. Løp kontrollert i begynnelsen i en fart som er tilpasset målet du vil nå (selv om du har mer å by på!), og bruk de ekstra kreftene når det nærmer seg slutten. I siste del av løpet kan du la det briste eller bære ut ifra hvor mye du har å gå på, og kanskje dra i land den persen du har så VELDIG lyst på! Det klarer du nemlig ikke dersom du sprekker som en gris etter halve løpet.
– Spander noen ekstra sekunder på å få i deg drikke og mat ved matstasjonene. Det er bedre å gå i noen få sekunder sånn at du får i deg hele koppen med vann, i stedet for ende opp dehydrert og utsultet mot slutten fordi du skulle løpe de fem meterne og all drikken endte på skjorta di. Spesielt viktig poeng på 21K og 42K.
– Viktigst av alt: Nyt stemninga, folkefesten, været og omgivelsene – Oslo Maraton er GØY!
 
Mine favoritt løpesko er: Adidas Adizero Boston Boost. Mitt forhold til Adidas er som å være gift: Man trenger ikke å prøve noe nytt hvis man er fornøyd med det man har! 😉
 
Det beste jeg vet etter en løpetur er:
– Et glass iskald Pepsi Max og en lang, lang, supervarm dusj!
 
Dette tenker jeg på når jeg løper: Stort og smått – alt fra å fokusere på selve løypa og presse meg opp bakker, holde farta etc. til små og store problemstillinger i livet som krever en runde i hodet. Og ikke minst: Hvilken medalje skal jeg hente hjem neste gang?

Øvrige samarbeidspartnere

Veldedige partnere