Håkonsson vant Oslotrippelen

Sebastian Conrad Håkonsson fra foreningen Idrettsgleden gikk til topps i Oslotrippelen under dagens Danske Bank Oslo Maraton. Det er første gangen Oslotrippelen ble arrangert under maratonfesten i Oslos gater.

Håkonsson startet dagen med andreplass totalt på maratondistansen med sterke 2:29:46. Han fortsatte med halvmaraton på 1:24:46. Så avsluttet han lørdagen i hovedstadens gater med 10 kilometer og «10 for Grete» på 41:11.

Det var en fornøyd og sliten tripplel-vinner som kom i mål på tredje og siste etappe over 10 kilometer.

-Trippelen er et dritkult konsept. Stemningen i teltet, mellom slagene, var skikkelig koselig. Det har vært lagt til rette hele veien. Veldig bra, sa Sebastian Conrad Håkonsson.

Men maratondistansen var den største opplevelsen for trippel-vinneren.

-Maraton er det kuleste. Det betyr mye for meg. De jeg løp med begynte å slippe. Da ga jeg bare gass, fortalte Sebastian Conrad Håkonsson.

Halvmaraton ble en tøff opplevelse, mens siste distanse gikk veldig greit for Sebastian Conrad Håkonsson.

-Etter maraton ble det en kamp. Halvmaraton var skikkelig antiklimaks. Da følte jeg meg skikkelig tom. På «10 for Grete» hadde jeg overskudd, men jeg var redd for å få krampe. Det var tendenser hele veien, fortalte vinneren av Oslotrippelen.

Aud Elisabeth Stuhr (39) fra Stas-springarane fra Sand i Rogaland ble beste kvinne på Oslotrippelen med 3:28:15 på maraton, 1:52:31 på halvmaraton og 52:08 på «10 for Grete».

-Dette var skikkelig artig. Det gikk over alle forventninger. Men jeg er mest fornøyd med den hele maraton-distansen, sier Aud Elisabeth Stuhr.

-Halvmaraton slet jeg mest med. Det var en stor utfordring. 10-kilometeren gikk veldig bra, sier Stuhr.

Dagens Danke Bank Oslo Maraton er 36. gang arrangementet går av stabelen. Det endelige deltaker-tallet er foreløpig ikke klart, men 23 000 var påmeldt før Barnas Maraton. I fjor deltok rundt 2 000 barn i Barnas Maraton. Det betyr at arrangøren estimerer rundt 25 000 for årets utgave av Danske Bank Oslo Maraton.

MONICA
GUTUEN

AMBASSADØR

Alder: 45

Bosted: Bærum

Distanse under BMW Oslo Maraton 2020:
Jeg løper halv, og satser selvsagt på å ha det bredeste smilet hele veien.

Tidligere deltagelse på Oslo Maraton:
«10 for Grete» 2013, Halvmaraton 2014 og 2015, 2017 og 2018 og maraton i 2019.

Tre ord som beskriver meg:
Utadvent, Smilende, Energisk

Instagram: @muddylicious