Folkefest i Oslo by

Det er kun to dager igjen til BMW Oslo Maraton går av stabelen og det er forventet en folkefest i Oslo by. Arrangementet har per dags dato over 21.500 påmeldte, men påmeldinger tikker fortsatt inn hvert minutt.

– Vi merker størst økning i klassen 25-29 år som har 16% økning fra i fjor. Hva angår de ulike distansene er det maraton som øker mest med 21% fra i fjor. Halvmaraton ligger på 18% mens 10 for Grete ligger på 15% økning fra i fjor, sier kommunikasjonsansvarlig Stine Hartmann som er godt fornøyd med påmeldingene.

– Det er ingen tvil om at løpebølgen er tilbake for fullt i dette landet, og spesielt da hos de unge. Fokus på løping i norske medier har nok mye å si, og med enorme prestasjoner av Ingebrigsten-brødrene, Therese Johaug og Sondre Moen, lar nok mange unge seg inspirere til å løpe.

Trippelen er også en populær distanse. Der BMW Oslo Maraton hadde maxtak på 120 i fjor, har vi i år økt denne til 140 etter stor pågang.

Folk endrer ofte distanse i disse tider, noe som gjør at maraton som var fulltegnet blir åpen for flere. Dette gjelder også for trippelen, som har få plasser igjen.

Plogging og solskinn

Årets ploggedistansen blir dessuten en svært hyggelig opplevelse for alle ploggerne der de etter ploggingen blir invitert til en eksklusiv båtkonsert med en STOR norsk artist. Verdt å få med seg!

Meld deg på plogging her!

Det er også ventet knallvær (opp mot 20 grader) så vi anbefaler alle om å lese denne saken.

Selv om det fortsatt er flere plasser igjen i alle distanser, kan vi ikke garantere løpsplass dersom man melder seg på i siste liten da flere distanser fylles raskt opp nå.

Vi gleder oss til en folkefest for både løpere og publikum!

Og med over 20 liv i løypa stasjoner, garanterer vi en fest i Oslo by! Vi håper flere vil ta turen ned til Oslo sentrum denne dagen, og bli med på festen, sier Stine Hartmann.

MONICA
GUTUEN

AMBASSADØR

Alder: 45

Bosted: Bærum

Distanse under BMW Oslo Maraton 2020:
Jeg løper halv, og satser selvsagt på å ha det bredeste smilet hele veien.

Tidligere deltagelse på Oslo Maraton:
«10 for Grete» 2013, Halvmaraton 2014 og 2015, 2017 og 2018 og maraton i 2019.

Tre ord som beskriver meg:
Utadvent, Smilende, Energisk

Instagram: @muddylicious