PÅSKELØPET BLE EN FEST!

Påskeløpet er over, og det er flere resultater som vi er imponerte over. Siste frist å legge inn tid var 8. april, så nå er resultatene klare.

På den korteste distansen, Nøttetreeren, ble det løpt raskt. Sverre Solligård klokket inn på 08:23, noe som er en sterk tid. 2. plassen gikk til Vegard Warnes, 47 sekunder bak.

På kvinnesiden topper Miriann Andersen med tiden 12:52, mens Linn Ravn kapret andreplassen på 12.58.

Sverre Solligård som også vant Nøttetreeren gikk seirende ut på Haremila med tiden 30:52. Meget sterkt å vinne begge distansene.

Ingrid Ukkelberg løp en veldig solid 10 kilometer og med tiden 36:35 stikker hun av med distanseseieren.

På halvmaraton ble det også løpt raskt. En imponerende vinnertid på 1:07:41 av Alexander Kirkeberg dytter «trippelkongen» Sebastian Conrad Håkansson ned til 2. plass, drøye minuttet bak.

Ingrid Ukkelberg som tikket inn til bestetid på Haremila, vinner også halvmaraton. Hun klokket inn på tiden 1:20:46, hele 8 minutter foran Christina Ingebrigtsen på andreplass. En annen kjenning fra våre virtuelle løp, Kaja Sommerfeldt Skeid ender kun 1 sekund(!) bak Ingebrigtsen på tredjeplass.

Under årets Krimmaraton vinner suverene Sebastian Conrad Håkansson. Han tikker seg inn på 2:28:21! Pål Erik Johnsen på andreplass kom inn nesten 24 minutter bak Håkansson.

På kvinnesiden har vi en like suveren vinnertid, nesten 28 minutter raskere enn andreplassen. Inga Mageli kommer i mål på tiden 3:05:26.

Påskeløpets eneste skidistanse, Skimila, vinnes av Fredrik Sletta med 34:09, mens raskeste kvinne ble Synnøve Brox fra SK Vidar på tiden 38:01.

Vi ønsker å takke alle som ble med på Påskeløpet 2021, og gratulerer til alle vinnere!