Camilla løper 10 for Grete! Følg henne og Magnus LIVE i løypa.

Tekst av: Magnus Thorud, Oslo Maraton-ambassadør.

 Av og til blir ikke alt som du hadde tenkt deg og du må endre fokus og målsetting. I september skulle Camilla løpe sin første maraton, men fikk et tilbakefall og måtte opereres på ny.  Maratonplanene ble lagt på is og utsatt til 2019.

Treningen mot maratonen har allikevel ikke vært forgjeves. Den har nemlig gjort at Camilla har kommet seg raskere til hektene, og allerede i slutten av august begynte Camilla å løpe litt igjen. Først en lett runde rundt nabolaget, så lengre turer i Svartdalsparken, og så etter hvert, flere sammenhengende kilometer.

Da Camilla fortalte at hun hadde fått på seg løpeskoene igjen, begynte jeg å tenke. Maraton er jo helt klart utelukket i år, men kanskje klarer hun «10 for Grete»? Hvis eksempelvis undertegnede ambassadør blir med henne hele veien? Jeg tok sjansen og utfordret Camilla på ny.

Camilla forteller:

«Etter å ha måttet utsette å løpe BMW Oslo maraton til 2019 så var vi selvsagt litt skuffet begge to, men så kom han på at vi skulle løpe «10 for Grete» i steden. Jeg rakk ikke engang tenke lenge på det før jeg sa ja. Med lovnad om å ta følge med meg hele veien, gå hvis vi må og bare kose oss for en god sak så ble det lett. Formen er ganske god, og jeg har løpt tre turer a fire/fem km frem til nå. I tillegg har jeg gått en del turer, så 10 skal derfor gå fint. Gjør det for Grete- og litt for Magnus».

Camilla endret fokus og målsetting og er på ny klar for en av distansene under BMW Oslo maraton.

I den anledning inviterer vi deg med på ferden!  Du kan følge oss direkte under 10 for Grete, minutt for minutt, kilometer for kilometer og hele veien til mål den 15.9 via Instagram-Insta story @oslomaraton!

 

Vi er med, er du?

 

Hilsen Camilla og BWM Oslo Maraton ambassadør Magnus Thorud

MONICA
GUTUEN

AMBASSADØR

Alder: 45

Bosted: Bærum

Distanse under BMW Oslo Maraton 2020:
Jeg løper halv, og satser selvsagt på å ha det bredeste smilet hele veien.

Tidligere deltagelse på Oslo Maraton:
«10 for Grete» 2013, Halvmaraton 2014 og 2015, 2017 og 2018 og maraton i 2019.

Tre ord som beskriver meg:
Utadvent, Smilende, Energisk

Instagram: @muddylicious