BMW Oslo Maraton ligger godt an med ny styreleder i spissen

Det er under 100 dager igjen til årets folkefest går av stabelen i hovedstaden. Nesten 11 000 deltagere er påmeldt en av distansene, og den lengste distansen, Oslotrippelen, er for lengst fulltegnet. Med ny styreleder på plass, Anne Grethe Solberg, er Oslo Maraton klare for å arrangere løpefest i sentrum 15. og 16. september.

Anne Grethe Solberg (59) ble valgt til styreleder i Oslo Maraton AS 5. juni 2017. Til daglig utvikler hun bedrifter gjennom sitt eget selskap Gender Consulting AS. I tillegg er hun forsker ved Arbeidsforskningsinstituttet (AFI).

Ny Styreleder: Anne Grethe Solberg

-I september braker det løs med tusenvis av løpere i Oslos gater, og mange brikker skal på plass innen den tid. Min visjon er å ha stålkontroll på alle prosesser fra A til Å i årets arrangement. Jeg gleder meg til å være med og arrangere høstens store folkefest i sentrum, sier styreleder i Oslo Maraton, Anne Grethe Solberg.

Anne Grethe vet hva gode løypeforhold og et knirkefritt arrangement betyr. Hun er selv ivrig maratonløper til tross for defekt hofte og amputert arm, og trener med Team Funkis i SK Vidar. Oslo Maraton har med henne fått en tydelig og kompetent styreleder.

BMW Oslo Maraton nærmer seg med stormskritt og arrangørene er godt i rute med planleggingen av årets arrangement.

 

-Med nesten 11 000 påmeldte er vi tilnærmet likt deltagerantallet i samme periode 2016. De lengste distansene fyller seg opp raskest, men de fleste er å finne på de kortere distansene, sier Daglig Leder i Oslo Maraton, Karen Kvalevåg.

BMW Oslo Maraton har distanser for alle, og ønsker at alle skal finne en distanse tilpasset sine mål og ambisjoner.

-Vi skal lage 17.mai stemning i Oslo i september. Dette dreier seg ikke bare om et løpsarrangement, men vi tilrettelegger for folkefest både for løpere, frivillige og publikum, avslutter Kvalevåg.

MONICA
GUTUEN

AMBASSADØR

Alder: 45

Bosted: Bærum

Distanse under BMW Oslo Maraton 2020:
Jeg løper halv, og satser selvsagt på å ha det bredeste smilet hele veien.

Tidligere deltagelse på Oslo Maraton:
«10 for Grete» 2013, Halvmaraton 2014 og 2015, 2017 og 2018 og maraton i 2019.

Tre ord som beskriver meg:
Utadvent, Smilende, Energisk

Instagram: @muddylicious