BMW OSLO MARATON EXPO

Gratis inngang og åpent for alle!

Velkommen til BMW Oslo Maraton Expo!

I Expo på Rådhusplassen i Oslo henter alle deltagere startnummeret sitt, bagasjepose og T-skjorte. Men, Expo er ikke bare startnummerutdeling for deltagerne! Her er det også mye spennende som skjer for både deltagere og publikum. Teltet er fylt opp med spennende aktører fra ulike bransjer innenfor helse og trening generelt, samtidig som også flere av våre samarbeidspartnere er tilstede!

Expo har gratis inngang og er åpent for alle, både deltakere og publikum.

Åpningstider
Torsdag 15. september kl. 13:00-20:00
Fredag 16. september kl. 09:00-20:00
Lørdag 17. september kl. 07:00-18:00

Disse finner du i årets Expo:

Craft spesialiserer seg på sportsklær der ytelse
og komfort er avgjørende for optimale prestasjoner. Ved å samarbeide med eliteutøvere over hele verden, og stadig utvikle nye materialer og tekniske løsninger, kan Craft tilby innovative og funksjonelle klær, løpesko og tilbehør. 

I Expo-teltet hos Craft vil du finne kolleksjonen Essence sombestår
av alle baseplaggene du trenger for en fullkommen treningsgarderobe. I tillegg vil du finne den populære løpekolleksjon Pro Hypervent som består av svært ventilerende og lette materialer, designet for ytelse på høyeste nivå. Craft tilbyr også løpesko for alle ambisjonsnivåer.

Hos Anton Sport finner du mengder spreke varer til 20-50 % medlemsrabatt.

Vi stiller med en av Norges størtse pop-up Hokaavdelinger, med stort utvalg av de populære løpeskoene til Hoka. Her finner du blant annet bestselgeren Hoka Clifton og mye annet til gode medlemspriser.

Du kan også gjøre gode kupp på andre populære merker som 2XU, House of Hygge, Nike, Nathan, On, Bjørn Borg, Johaug, Db, Oakley, Dæhlie, Workout, Devold, Saucony og Casall.

Hos Anton Sport finner du noe for alle!

Gled deg til løpeturen!

Vi vet at ingen løpere er like, derfor har vi utviklet løpeklokker som passer for alle. Finn en løpepartner som er perfekt for deg, i det store utvalget vi har fra brukervennlige løpeklokker til avanserte multisportklokker.

Løp med en Garmin Forerunner klokke!

Kom innom oss på Expo – vi er på plass for deg!

Maxim er totalleverandør av sportsernæring, og tilbyr et bredt sortiment med alt fra energiprodukter til proteintilskudd. Uansett om du holder på med kondisjonskrevende prestasjonsidretter, trenger eksplosivitet, styrke og muskelmasse eller er en aktiv mosjonist har vi produktene som skal til for å oppnå en maksimal prestasjon og treningseffekt.

Maxim hjelper deg med å nå dine mål uavhengig om du er en profesjonell idrettsutøver eller en mosjonist som ønsker å komme i bedre form. Vi har et bredt sortiment av sportsernæring som er optimalt tilpasset for både styrke og utholdenhet. Produktene er skreddersydd for dine mål og aktivitetsnivå.

Maxim er sertifisert etter reglementet i Olympiatoppens kosttilskuddsprogram.

Plager og skader kan i noen tilfeller sette en stopper for aktiviteter som betyr mye for oss. Derfor er Dr.Dropin Fysikalske opptatt av forebygging over tid, slik at du kan gjøre det du elsker. Med kunnskap og trygghet tilbyr vi behandling, oppfølging og veiledning, uansett utgangspunkt. Hos Dr.Dropin finner du fysioterapeuter og kiropraktorer som ser på kroppen som verdens fineste maskineri. 

Kom til oss på Expo for å slå av en prat og test håndstyrken din. Det er også gode muligheter for å vinne løpsanalyse og PT-timer hos våre dyktige behandlere. Dr.Dropin er der for deg.

Dr.Dropin er medisinsk ansvarlig for Oslo Maraton.

Shades of Norway tar inspirasjon fra norske steder og bruksområder for så å lage sine briller rundt disse. De har klassiske modeller som Fornebu, Aurora, og Oppland i tillegg til nyere modeller som Kollen, og OL.  Hovedtankene bak merke er å reklamere for Norge gjennom solbriller ved å tilby de beste brillene som kan oppdrives til det prispunktet brillen tilbys i. Unik design kombinert med meget god optikk og solide råmaterialer er kombinasjonen som driver merke fremover og skaper gjenkjøp og en wow effekt hos forbruker.

Prisene til Shades of Norway varierer fra 500,- til 2000,-

Vi tillbyr følgende på vår stand:

Shades of Norway Solbriller
Uvex Solbriller
Head Solbriller
Lasso kompresjons og støttesokker

Vi gleder oss til å se dere på EXPO – Årets høydepunkt for Norges minste nettbutikk og høstens vakreste eventyr for deg som løper!

 Run4 er opptatt av at løping skal være gøy, at utstyret ikke skal koste for mye og allikevel by på en ekstraordinær følelse uansett fart, distanse og aktivitet. Det sørger de unike sokkene fra STEIGEN for, de like unike brillene fra GOODR og løpetøyet fra T8. Sjekk www.run4.no og finn dine favoritter på forhånd. Frem t.o.m søndag 18/9 får du 25% på hele nettbutikken med rabattkoden OM2022 – Vi ses!

PRESSIO – kvalitet som varer og EKTE BÆREKRAFT

PRESSIO sine kolleksjoner består av en rekke kompresjonsprodukter produsert på en ny revolusjonerende måte og en løpskolleksjon bestående av produkter i 100% resirkulert materiale.

Besøk oss på vår stand for å sjekke ut våre produkter, mange gode introduksjonstilbud !

Velkommen til vår stand på BMW Oslo Maraton EXPO! Her har vi fantastiske løpeklær og sportsbriller både til dame og herre! Vi gleder oss til å se deg!

GRIT nation Sport er en familiedrevet, nettbasert sportsbutikk og vi spesialiserer oss på løping! Med oss på laget har vi UGLOW Sport, Handful, Ashmei, Tifosi Optics og Mudroom Backpacks. UGLOW Sport lager innovative løpeklær hvor de bruker Stitch-Free thermo-bondede sømmer, noe som forebygger friksjon og irritasjon slik at du kan prestere bedre. I tillegg er klærne utrolig lette, elastiske og komfortable. 

Ta gjerne en titt www.gritnationsport.no og bli kjent med merkevarene vi fører. I forbindelse med BMW Oslo Maraton tilbyr vi 20% rabatt på alle produkter (gjelder t.o.m. 18. September) Rabattkode: OSLOMARATON 

Send oss gjerne en e-post post@gritnationsport.no eller ring oss på telefon 90607590 om du lurer på noe.

Vi ønsker deg lykke til med treningen og løpet! 

VI SEES I EXPO PÅ RÅDHUSPLASSEN!

MONICA
GUTUEN

AMBASSADØR

Alder: 45

Bosted: Bærum

Distanse under BMW Oslo Maraton 2020:
Jeg løper halv, og satser selvsagt på å ha det bredeste smilet hele veien.

Tidligere deltagelse på Oslo Maraton:
«10 for Grete» 2013, Halvmaraton 2014 og 2015, 2017 og 2018 og maraton i 2019.

Tre ord som beskriver meg:
Utadvent, Smilende, Energisk

Instagram: @muddylicious