Blinde og svaksynte fra Team RP slo til i Birken!

Et fast innslag i våre nyhetsbrev er at Oslo Maraton hver måned følger den positive gjengen med blinde og svaksynte utøvere fra Team RP. Teamet som hadde flest deltagere av samtlige team i fjorårets Oslo Maraton.

Team RP er kanskje mest kjent for at de hvert år samler en lang rekke kultur- og idrettpersonligheter, som i fellesskap med teamets mange blinde og svaksynte utøvere løper for å profilere Aktiv mot kreft i Oslo Maraton.

Siden sist nyhetsbrev har Team RP gjort seg solid bemerket i et av vinterens virkelig store skirenn – Birkebeinerrennet. Først på Birkebeinerstafetten på fredagen, med henholdsvis første- og fjerdeplass på de to lagene, før utøverne dagen etterpå det 54 km lange Birkebeinerrennet gikk inn til blant annet tredje-, fjerde- og femteplass i herreklassen, mens Team RP damene like godt la beslag på alle de tre pallplassene.

Dere som gikk Birkebeinerrennet – forestill dere å kjøre ned de bratte og tidvis sporløse bakkene fra Sjusjøen – uten å kunne se omgivelsene. Bare ledsaget av en stemme foran dere som forteller når det svinger til høyre, venstre eller varsler når det blir svært bratt. En imponerende bragd av både utøvere og ledsagere, og et bevis på tillit og godt samspill.

Har du lyst il å la den inspirere av denne herlige gjengen med masse pågangsmot og treningsiver? Hver onsdag kl 19.15 trener en stor gruppe fra Team RP-miljøet på Bislett Stadion der det løpes intervaller i tillegg til styrke- og balansetrening. Ledsagere ønskes hjertelig velkommen. For mer informasjon om treningene, samt å registrere seg som ledsager, ta kontakt med Team RP leder Håkon Gisholt, håkongis@gmail.com.

Den kommende måned står Ridderrennet og forberedelsene til Holmenkollstafetten på programmet for Team RP. Vi i Oslo Maraton øsnker lykke til, og er spente på rapportene derfra.

MONICA
GUTUEN

AMBASSADØR

Alder: 45

Bosted: Bærum

Distanse under BMW Oslo Maraton 2020:
Jeg løper halv, og satser selvsagt på å ha det bredeste smilet hele veien.

Tidligere deltagelse på Oslo Maraton:
«10 for Grete» 2013, Halvmaraton 2014 og 2015, 2017 og 2018 og maraton i 2019.

Tre ord som beskriver meg:
Utadvent, Smilende, Energisk

Instagram: @muddylicious