Bente Skari på løpegruppe 11. juni

Førstkommende lørdag er det klart for løpegrupper med Team SVETT! Aktiv mot kreft ambassadør og tidligere langrennsutøver,  Bente Skari blir med på løpegruppene som gjesteinstruktør! Med supert løpevær i tillegg, blir dette en perfekt start på helgen! Etter løpegruppene vil det bli delt ut kaffe og energidrikke fra Maxim.

Oppmøte kl. 10:00 ved bommen på Sognsvann.

Agenda juni
Planen for juni er å fortsette å utvikle hurtighet og styrke. Vi fortsetter å bruke motbakker, samtidig som det blir lengre intervaller.

Lørdag 11. juni
Bakkeintervaller: løpes 1 x 10 x 45 sek – 1 x 10 x 30 sek (30 sek rolig gange) 2-3 min pause mellom hver serie.

Oppvarming
Felles oppvarming på plenen nedenfor bommen med løpsspesifikke oppvarmingsøvelser. Deretter deler vi inn i 3 grupper etter nivå: svett (nivå 1), svettere (nivå 2), svettest (nivå 3). Hver gruppe varmer yttligere opp med +/- 10 min lett jogg, før de starter på hoveddelen og avrunder med en kort styrke del for kjernemuskulaturen med påfølgende tøyeøvelser.

Instruktører
Løpegruppene gjennomføres av profesjonelle trenere fra SATS ELIXIA.

Team Svett er nivå 1, for deg som ønsker å komme i gang med treningen, trener moderat eller ønsker en rolig treningsøkt. Løpsfart ca 07:00-08:00 min pr km.

Team Svettere er nivå 2, for deg som trener regelmessig. Hvis du søker nye utfordringer og tips innen trening er dette noe for deg. Løpsfart 5:30-7:00 min pr km.

Team Svettest er nivå 3 og det høyeste nivået. Team Svettest er for deg som løper på et høyt nivå og ønsker utfordringer og tips innen treningen. Løpsfart 05:30 min pr km og raskere.
 
Løpegruppene er gratis og for alle!
«Jeg er med – er du?»

 

MONICA
GUTUEN

AMBASSADØR

Alder: 45

Bosted: Bærum

Distanse under BMW Oslo Maraton 2020:
Jeg løper halv, og satser selvsagt på å ha det bredeste smilet hele veien.

Tidligere deltagelse på Oslo Maraton:
«10 for Grete» 2013, Halvmaraton 2014 og 2015, 2017 og 2018 og maraton i 2019.

Tre ord som beskriver meg:
Utadvent, Smilende, Energisk

Instagram: @muddylicious