BMW OSLO MARATON 2021
  • Hjem
  • BMW OSLO MARATON 2021

BMW OSLO MARATON FEIRER 40 ÅR

I år er det 40 år siden Oslo Maraton ble arrangert for første gang!  I 1981 sto det 2600 deltakere på startstreken, klare for å oppleve Oslos store løpefest!  Jubileet vårt skal ikke gå upåaktet hen, og vi har flere planer for hvordan 40 år med løping skal markeres i 2021.

 

I første omgang har vi hentet frem en fin, gammel logo som vi har gitt en liten oppdatering. Se øverst på siden for å se vår jubileumslogo!

BMW OSLO MARATON 2021

Hvordan BMW Oslo Maraton 2021 kommer til å gjennomføres er foreløpig usikkert. Covid-19 påvirker fremdeles samfunnet vårt i 2021, og det er vanskelig å si hvordan høsten vil se ut. Vi i Oslo Maraton skal gjøre alt vi kan for å få til en fysisk gjennomføring av løpet vårt i 2021, som både gir trygghet og løpeglede. Vi vil oppdatere informasjonen på nettsidene våre når vi vet mer om hvordan løpet vil bli organisert.

 

Følg oss på Facebook og Instagram for å holde deg oppdatert på siste nytt!

BLI MED OG LØP VIRTUELT

Virtuelle løp har kommet for å bli. Flere av dere har gitt oss tilbakemelding på at dere elsker virtuelle løp, og derfor har vi bestemt oss for at dette skal bli med oss videre på løpsreisen. Uansett hvordan gjennomføringen av BMW Oslo Maraton 2021 blir, kan du velge å delta virtuelt.

 

Har du ikke mulighet til å komme til Oslo, eller liker du virtuelle løp bedre? Da kan du melde deg på BMW Oslo Maraton Virtual Edition. Påmeldingen åpner snart!


ANDRE ARRANGEMENTER DU KAN DELTA PÅ

Samarbeidspartnere

Øvrige samarbeidspartnere

Veldedige partnere