Sikkerhet og helse

Sikkerhet og helse

Volvat Medisinske Senter er samarbeidspartner med BMW Oslo Maraton.  Dette samarbeidet innebærer blant annet at Volvat skal bidra med medisinsk personell og kompetanse under arrangementet.

 

Volvat stiller med et dyktig, tverrfaglig team som ved behov hjelper BMW Oslo Maratons deltakere – på alle distanser. De stiller med allmennleger/legespesialister, fysio- og manuellterapeuter og sykepleiere.

Deres medisinske personell har hovedbase i målområdet på Rådhusplassen, der de i samarbeid med Norsk Folkehjelp tar hånd om de som har behov for det. Sammen har de også flere poster ute i løypen som følger med, og er på plass så raskt som mulig om det skulle skje noe.

OUS stiller med anestesilege og paramedic i løypa.

Om Volvat

Volvat Medisinske Senter er et av landets ledende private helseforetak.

Volvat skal være et supplement og et alternativ til det offentlige helsevesen.

Volvat Medisinske Senter ble først etablert i Oslo i 1985 på Volvat i Oslo.

Volvat har 35 års erfaring med drift av helsetjenester og har et bredt tilbud av medisinske tjenester som strekker seg fra helsefremmende og forebyggende arbeid til behandling og rehabilitering.

I dag har Volvat fem medisinske sentre, i Oslo (Majorstuen og Nationaltheatret), Bergen, Fredrikstad og Hamar. Alle sentrene er sentralt lokalisert.

 

Hos Volvat får du alt på et sted.

Volvat tilbyr konsultasjoner hos allmennleger og spesialister innenfor de fleste fagområder.

I tillegg tilbys et bredt spekter av kirurgiske inngrep og fysioterapi. Trenger du øyeblikkelig hjelp, så har Volvat legevakt ved de fleste av deres sentre.

Volvat eies av Capio AB som driver sykehus, medisinske sentre, samt røntgen- og laboratoriemedisinske enheter i hele Europa.

Volvat står klare til å hjelpe deg!

Samarbeidspartnere

Øvrige samarbeidspartnere

Veldedige partnere