Sikkerhet og Helse

Sikkerhet og Helse

Volvat Medisinske Senter har samarbeidsavtale med BMW Oslo Maraton. Avtalen innebærer at Volvat skal bidra med medisinsk personell og kompetanse under arrangementet, som i år går av stabelen 15. september 2018.

Som i fjor vil Volvat også i 2017 stille med et dyktig, tverrfaglig team som ved behov hjelper BMW Oslo Maratons deltakere – på alle distanser.

Volvat stiller med 8-10 allmennleger/legespesialister, 6-8 fysio- og manuellterapeuter og 10-12 sykepleiere.

Volvats medisinske personell skal ha hovedbase i målområdet på Rådhusplassen (se kart), der vi skal samarbeide tett med blant annet Folkehjelpen.

I tillegg til denne hovedbasen rett etter målgang på Rådhusplassen, vil Volvat stille med medisinske team langs løypa.

Med bakgrunn i erfaringer fra løpet i fjor, vil Volvat i år øke bemanningen på Rådhusplassen med leger, fysio- og manuellterapeuter og sykepleiere.

Mat- og drikkestasjoner vil være lokalisert tett på Volvats medisinske team ute i løypetraséen.

Om Volvat

Volvat Medisinske Senter er et av landets ledende private helseforetak.

Volvat skal være et supplement og et alternativ til det offentlige helsevesen.

Volvat Medisinske Senter ble først etablert i Oslo i 1985 på Volvat i Oslo.

Vi har 35 års erfaring med drift av helsetjenester og har et bredt tilbud av medisinske tjenester som strekker seg fra helsefremmende og forebyggende arbeid til behandling og rehabilitering.

I dag har Volvat fem medisinske sentre i Oslo (Majorstuen og Nationaltheatret), Bergen, Fredrikstad og Hamar. Alle sentrene er sentralt lokalisert.

Hos Volvat får du alt på et sted.

Vi tilbyr konsultasjoner hos allmennleger og spesialister innenfor de fleste fagområder.

I tillegg tilbys et bredt spekter av kirurgiske inngrep og fysioterapi. Trenger du øyeblikkelig hjelp, så har vi legevakt ved de fleste av våre sentre.

Volvat eies av Capio AB som driver sykehus, medisinske sentre, samt røntgen- og laboratoriemedisinske enheter i hele Europa.

Vi står klare til å hjelpe deg!

Øvrige samarbeidspartnere

Veldedige partnere