For publikum

Liv i løypa for publikum

BMW Oslo Maraton ønsker å skape «Liv i løypa» for alle, også for deg som ikke skal delta som løper! Bli med å heie frem familie, venner, kolleger, bekjente og også alle andre som trenger ekstra motivasjon og støtte.

Kom og bli med på en del av folkefesten du også! Ta en tur langs løypen og få en helt annen opplevelse denne helt spesielle lørdagen i Oslo sentrum! Underveis vil du kunne heie frem deltakerne som gir «det lille ekstra», du vil få fantastiske kulturinnslag og du vil få en oppleve en fantastisk stemning i Oslo By.

 

I 2015 opptrådte bl.a Band on the Run, Ballerina Productions, Wallmans, Uno Mas, Norges Musikkhøgskole, Intro Allstars, Oslo Cheer Team Galaxy, HAZZO på solo trommer, DJ Ghar m.m.

 

Kanskje du har en god idé som kan inspirere deltakerne underveis? Bor du langs løypen, – så bli med å sett ditt preg på de ulike distansene. Har du lyst å bidra til arrangementet, så trenger vi mange frivillige ressurser. Se under «frivillige» på hjemmesiden vår og ta kontakt.

 

Uansett hva du gjør denne dagen, håper vi å se deg under BMW Oslo Maraton 15. september 2018!

_L6Y7672

Kulturinnslag 2016

Lars Eriko

En god gammel klassisk kommende rockehelt. I en årrekke har han frontet bandet Dirt Inc, men går nå solo, og vi venter spent på albumet som er forventet til våren.

 

Dieselgorilla

Et hardtslående Vestfoldsband sammensatt av drivende dyktige musikerer med lang erfaring fra rockescenen. Med et meget variert reportuar slenger de innom mange av rockens genere, men det er aldri noen tvil, det er DieselGorilla.

 

Fierce Justice

En reinkarnasjon av Dio med en dæsj Metallica og andre kjente navn. Hvis du liker speedmetal, Dio, Iron Maiden eller rock generelt så liker du Fierce Justice. Kan vi kalle disse gutta episke?

 

Third Season

Etter 2 vokal­rokkeringer havner gutta endelig på fast grunn og satser nå alt for å nå ut til mengden med musikken. Publikum kan forvente alternativ og melodiøs pop­punk, fet vreng og originalt innhold.

 

DJ Booking

DJ Booking representerer ulike profesjonelle DJ’s plassert på hele 10 forskjellige steder i løypen. De har tidligere vært med i Oslo Maraton og leverer musikk til mange ulike arrangementer rundt i Norge.

 

_MG_5909

Last Century

Et hardtslående rockeband fra Sandvika. Fem gutter på 17 år gjenskaper sounden fra storhetstiden før 2000, og henter inspirasjon fra klassiske band som Led Zeppelin, the Rolling Stones, Pink Floyd og Black Sabbath.

 

Ruben

Rapperen Ruben fra har gått fra metaldude til hip­hopscenen. Med sin egen DJ og egne låter kommer heftige beats og norske tekster som kan minne om en blanding av Klovner i kamp og Xibit.

 

Goatboys

Denne gjengen har hovedsete i Tønsberg og bandet ble etablert i 2008. Vinylknut sa en gang om bandet «Enkelte ganger kan jeg se for meg en litt sliten pub et godt stykke ut på kvelden, med gamle sjøulker rundt stambordet i hjørnet, andre ganger bærer låtene preg av mer sober refleksjon. Den mannlige vokalen går ofte et stykke ned i toneleiet og kan kanskje høres en tanke affektert ut, men samtidig er uttrykket upretensiøst, med en produksjon som heller mot det tørre og utilgjorte.» Så vær klar for småmørk og litt nedtonet folk/country­inspirert rock med blåsvarte tekster.

 

Oslo Cheer Team Galaxy

Oslo Galaxy Cheer Team underholder ved operaen med forskjellige aldersklasser. Her er det bare å glede seg til stunts du kanskje aldri har sett før. Cheergjengen ser du ved operaen.

_L6Y1723

 

Hookgrip

En av de nyeste bandene som vi kan presentere. Med fengende riff og et meget tight crew smeller Hookgrip ut den ene godlåta etter den andre. Nokså ny i rockeverden men blitt mottatt med åpne armer av publikum på undergrunnsscenene. Hookgrip

 

Singled Out

Et navn man godt kan bite seg merke i. De ambisiøse 17­åringene fra Kongsvinger slår godt på stortromma og har et fantastisk lydbilde der de spiller skikkelig god gammel “Eurotrip”­rock. Selv presenterer de seg slik: Norwegian punk­trio with catchy hooks and a passion for your mom. Så er spørsmålet, står vi ovenfor et internasjonalt gjennombrudd? Vi har trua iallefall.

 

Norges Musikkhøgskole

De beste musikerne kommer fra Norges Musikkhøgskole. Musikkhøyskolen bidrar også i år med et variert program av høy kvalitet. Disse sporty musikerene skal også delta som løpere.

 

Jazzband Punto de Partida
De er en trio, med tverrfløyte, elbass og elpiano. Studerte i Escuela de Arte på Cuba, Havana. De heter: Jonas Perez Rodriguez ( elpiano og komponist og leder), Katherine Herrero de Almas ( tverrfløyte) og Andres Olivera Pino (elbass).De spiller alle sjangere, men komponerer egen jazz, og er veldig gode til improvisasjon.

_MG_6653

Filmer fra tidligere arrengementer:

Øvrige samarbeidspartnere

Veldedige partnere