Bli med på BMW Oslo Maraton Expo 2018

 

BMW Oslo Maraton Expo holder åpent i 3 dager midt på Rådhusplassen i Oslo. Her ønsker vi å samle de beste innen sport og helse for både deltagere og publikum, og vi vil ha med DEG på laget!

 

Hvorfor bli med på BMW Oslo Maraton Expo?

 

Du får en unik mulighet til å møte målgruppen din, vise frem dine produkter og tjenester til de riktige kundene, og ikke minst styrke merkevaren din!

 

BMW Oslo Maraton Expo blir satt opp i et stort og fint telt mellom Akershus Festning og Aker Brygge.  Rett utenfor Expo er både start- og mållinjen for alle distansene, og alle premieseremonier og annen underholdning skjer også kun få meter fra inngangen til teltet.

 

Vi har selvsagt åpent for alle, og det er gratis inngang. Det er også her alle løpere henter startnummeret sitt, og etterpå blir de geleidet gjennom hele messen.  I 2017 hadde vi over 25.000 besøkende, og vi håper og tror at enda flere vil ta turen innom i 2018.

 

Hallen i Expo blir utformet med en «IKEA-løsning» slik at alle besøkende blir ledet gjennom hele teltet. Det gjør at vi kan garantere at alle besøkende vil passere din stand. Her får du muligheten til å møte flere tusen mennesker som er interessert og engasjert i sport, trening og helse.

 

Her er det første mann til mølla for å få best mulig plassering. Ta kontakt med oss i dag!

 

Se gjerne vårt prospekt for BMW Oslo Maraton Expo her: KOMMER SNART

 

Vi skreddersyr standplass etter muligheter og behov. Ta kontakt for mer informasjon eller send oss en beskrivelse med deres ønsker så tar vi kontakt.

 

Prosjektleder: Bodil Støylen
Telefon:  412 42 444
E-post: bodil@skvidar.no

Samarbeidspartnere

Øvrige samarbeidspartnere

Veldedige partnere