BMW Oslo Maraton Expo

BMW OSLO MARATON EXPO

 

Velkommen til BMW Oslo Maraton Expo – en av Norges største messer innenfor sport og helse! 

Her henter alle deltagere  startnummeret sitt, bagasjepose og T-skjorte.

Men i Expo er det ikke bare startnummerutdeling for deltagerne, her er det også mye spennende som skjer for både deltagere og publikum! Teltet er fylt opp med spennende aktører fra ulike bransjer innenfor helse, løping og idretten generelt, samtidig som også flere av våre samarbeidspartnere er tilstede.

 

Expo har gratis inngang og er åpent for alle, både deltakere og publikum.

 

Åpningstider

Torsdag 13:00-20:00
Fredag 09:00-20:00
Lørdag 07:00 – 18:00

Publikum

Gå ikke glipp av det som skjer i BMW Oslo Maraton Expo! Flere utstillere har gode tilbud, arrangerer artige konkurranser med fine premier,eller de kan gi deg gode tips og råd til trening og helse!

 

Ta deg en pause der inne, mens du venter på at familie eller venner nærmer seg mål og du må ut igjen og heie dem over målstreken.

Utstiller

Vil du være utstiller på en av Norges største messer innenfor sport og helse?
Bli med på BMW Oslo Maraton Expo 19.-22. september 2019!

 

Vi har rundt 25.000 besøkende hvert år. Her henter alle løperne startnumrene sine, og start- og målområdet og seremoniscenen er rett utenfor – alt skjer midt på Rådhusplassen i Oslo!

 

Vi tilbyr stander fra 2×3 meter og oppover, og med unntak av noen begrensninger på oppbygging kan vi skreddersy standplass etter dine ønsker.

 

Ta kontakt med prosjektleder for Expo, Tove, på e-post [email protected] om du har spørsmål eller ønsker et tilbud på standplass.

Øvrige samarbeidspartnere

Veldedige partnere