Racing Rullestol

Racing Rullestol (10 km)

_L6Y6767

 

Priser

BMW Oslo Maraton tilbyr deltagelse til kr 100,- for alle funkis- og rullestoldeltagere i 2018.

Start -og puljetider

Tidspunkt for start bli publisert nærmere arrangementet.

Sikkerhet

BMW Oslo Maraton legger stor vekt på at det skal være trygt å være deltaker under arrangementet. Volvat Medisinske Senter, Norsk Folkehjelp og Ambulansetjenesten Oslo og Akershus kommer til å være tilgjengelig med helsepersonell ved målområdet, med faste stasjoner i løypen og med ambulerende personell i traseen for å håndtere akutte skader og medisinske behov. Sanitetsarbeidet under BMW Oslo Maraton skjer i nært samarbeid med den offentlige helsetjenesten. I tillegg vil det være personell langs løypen med førstehjelpskompetanse.

Volvats leger, sykepleiere og fysioterapeuter har bred erfaring innenfor akutt skadebehandling. Alle med idrettsmedisinsk kompetanse.

Racing rullestol

For å delta i BMW Oslo Maraton må rullestolen som brukes ha tre hjul. Se bilde under av racingstol som er godkjent for deltakelse i arrangementet.

racingstoler

Løypekart Racing Rullestol (10 km). Kart er med forbehold om endringer:

Hente startnummer

Uken før arrangementet vil du få tilsendt et startkort til din registrerte e-postadresse. Ved henting av startnummeret må du vise startkortet sammen med gyldig ID. Henting av startnummer skjer i Expo/Sekretariatet på Rådhusplassen.

Ved henting av startnummer for andre må det vises til startkort og kopi av personens legitimasjon.

Bagasje og oppbevaring

Det vil være oppbevaringsmuligheter ved startområdet. På grunn av sikkerhetsmessige årsaker vil det kun være mulig å levere inn goodiebagene som hver deltager mottar ved henting av startnummer. Store kofferter og bager vil ikke være godkjent. Deltageren oppfordres til å merke bagasjen godt med startnummeret. Legg ikke igjen verdisaker. Kom i god tid da det forventes noe kø.

Se kart over området for bagasjeoppbevaring.

BMW Oslo Maraton gjør oppmerksom på at alt av tøy og utstyr som ikke bli hentet etter avtale blir gitt bort til Fattighuset.

_MG_5572

Mat og drikkestasjoner

Det vil være mat- og drikkestasjon plassert ut i løypen.

Toaletter

Det er handicaptoalett tilgjengelig på Rådhusplassen.

Premiering og fotografering

Alle deltakere som gjennomfører BMW Oslo Maraton vil motta medalje etter målgang. Alle klassevinnerne vil motta premier fra våre samarbeidspartnere.

Marathon Photos er vår offisielle leverandør av bilder og diplomer under arrangementet på lørdag. Smil til fotografen når du nærmer deg målstreken og kjøp et minne for livet på deres nettside etter løpet.

Øvrige samarbeidspartnere

Veldedige partnere