NM Halvmaraton

Vi er stolte av å arrangere Norgesmesterskap i disansen Halvmaraton! NM Halvmaraton inngår i arrangementet BMW Oslo Maraton.

For påmelding til NM Halvmaraton går man gjennom ordinær påmelding til Halvmaraton, men krysser av for NM. Husk at for å kunne delta på NM, må din klubb være medlem av NFIF. For å kunne delta i NM Halvmaraton må man være medlem av en registrert friidrettsklubb. Dersom medlemskap ikke er i orden vil du ikke kunne delta i NM.

NM Halvaraton følger NFIFs påmeldingsrutiner og klasseinndeling. De som er påmeldt NM Halvmaraton konkurrerer om følgende medaljer:

  • Klasse 16 – 22 år kjemper om gull, sølv og bronse for junior (U23). U23 kan også velge å delta i seniorklassen (de kan ikke delta i både junior og senior i samme løp). Om man ønsker å delta i senior og er mellom 16 – 22 år, send oss en epost på [email protected].
  • Klassene fra 23 – 34 og oppover kjemper om gull, sølv og bronse for senior.
  • Klasse fra 35 – 39 år og oppover kjemper om gull, sølv og bronse i hver enkelt av veteranklassene. Deltagere i denne klassen deltar også i seniorklassen.

Det vil ikke være tillatt med følgesykler eller langing av drikke i løypa. Dette vil medføre diskvalifikasjon.

Påmeldingsfrist for NM Halvmaraton er 10.september.

Dersom du har spørsmål vedrørende NM Halvmaraton, ta kontakt med [email protected]

Øvrige samarbeidspartnere

Veldedige partnere