3 for alle (fredag)

3 for alle (fredag)

Mer informasjon kommer senere. Påmelding ikke åpnet grunnet usikkerhet rundt tidspunkt. 

BMW Oslo Maraton og Oslo universitetssykehus HF signerte i juni 2015 en samarbeidsavtale. Intensjonen med avtalen er samarbeide om fysisk helse og økt livskvalitet gjennom fysisk aktivitet. Partenes ønske og ambisjon er å fremme fysisk aktivitet for alle.

_L6Y5800_EF

Påmelding

Aldersgrense for deltagelse på denne distansen: 10 år

Familiepåmelding

På distansen «3 for alle» kan du delta sammen med hele din familie. Ved påmelding kan du velge alternativet «familiepåmelding» og dermed få 100 kr rabatt per deltager! Dette gjelder fra minimum 2 til maksimum 7 deltagere.

Start -og puljetider

Starttidspunkt: 19:10

Tidspunkt for start er med forbehold om endringer. Mer informasjon angående puljetider vil komme nærmere arrangementet.

Sikkerhet

Volvat Medisinske Senter og Norsk Folkehjelp kommer til å være tilgjengelig med helsepersonell i hovedteltet ved målområdet for å ta imot akutte skader og medisinske behov.

Volvats leger, sykepleiere og fysioterapeuter har bred erfaring innenfor akutt skadebehandling. Alle med idrettsmedisinsk kompetanse.

Løypekart

Løypekart for 2017, med forbehold om endringer.

HENTE STARTNUMMER

Uken før arrangementet vil du få tilsendt et startkort til din registrerte e-postadresse. Ved henting av startnummeret må du vise startkortet sammen med gyldig ID. Henting av startnummer skjer i Sport- og helsemesse/Sekretariatet på Rådhusplassen.

Ved henting av startnummer for andre må det vises til startkort og kopi av personens legitimasjon.

Åpningstider Sport- og Helsemesse: 

Mer informasjon kommer nærmere arrangementet.

BAGASJE OG OPPBEVARING

Det vil være oppbevaringsmuligheter på Rådhusplassen. På grunn av sikkerhetsmessige årsaker vil det kun være mulig å levere inn deltagerposen som hver deltager mottar ved henting av startnummer. Store kofferter og bager vil ikke være godkjent. Deltageren oppfordres til å merke bagasjen godt med startnummeret. Legg ikke igjen verdisaker. Kom i god tid da det forventes noe kø.

BMW Oslo Maraton gjør oppmerksom på at alt av tøy og utstyr som ikke bli hentet etter avtale blir gitt bort til Fattighuset.

_L6Y6575_EF

Øvrige samarbeidspartnere

Veldedige partnere