Bedriftspakker

Bedriftspakker

Påmelding

Under BMW Oslo Maraton kan man delta sammen med sin bedrift/lag. Vi tilbyr pakkepriser for bedrifter og lag som velger å melde seg på og betale samlet. For å melde på sitt lag/bedrift går man til «opprett lag» på vår påmeldingside. Man har da x antall plasser og bruke, såfremt den enkelte distanse ikke er fulltegnet.

Vi tilbyr ulike priser på påmeldingavgift avhengig av antall deltagere. Merk at man må være min. 10 deltagere og betale samlet med faktura for å få rabatt.

Rabatten gjelder for påmeldingavgift samt t-skjorte. Lisens kommer i tillegg.

Faktura sendes ut ved hver prisstigning (1. januar, 1. april samt etter arrangement), og rabattprosent gjelder for totalt antall påmeldte. Prisen følger vår prisstigning (se påmeldingside).

Antall deltagereRabatt i prosent
10 til 1910 %
20 til 4915 %
50 til 9920 %
100 og flere25 %

Ved spørsmål, ta kontakt med Bodil Støylen: [email protected]

Telt 

BMW Oslo Maraton tilbyr bedriftstelt på Kontraskjæret. Disse er tilpasset et ulikt antall løpere og inkluderer mat og drikke om ønskelig. Det er viktig å merke seg at alle telt vil bli tydelig merket av BMW Oslo Maraton med Firmanavn, men i henhold til avtale mellom oss og Oslo Kommune er det ikke lov å profilere teltene med logo og/eller annen selskaps-reklame på utsiden av teltet. Dere står imidlertid fritt til å profilere som dere ønsker innvendig.

Ønsker dere en spesialtilpasset pakke som ikke er listet under? Ta kontakt med [email protected]

Frist for bestilling av telt er 01. september 2018. 

Se de ulike løsningene vi har satt sammen under.

(VIKTIG! Les nøye gjennom betingelser før bestilling)

Øvrige samarbeidspartnere

Veldedige partnere