Bedriftspakker

Bedriftspakker

 

Lagpåmelding

Under BMW Oslo Maraton kan man delta sammen med sin bedrift eller som lag. Vi tilbyr rabatterte priser for bedrifter og lag som velger å melde seg på sammen og betale samlet. Jo flere man er på laget, jo høyere blir rabatten – se tabell under.

Merk at man må være minimum 10 deltagere og betale med samlet faktura for å motta rabatt.

 

For å melde på sitt lag/bedrift går man til «Opprett lag» på vår påmeldingside. Det er ingen begrensninger for hvor mange lagmedlemmer man kan ha, og man kan melde seg på alle distanser – såfremt den enkelte distanse ikke er fulltegnet.


Rabatten gjelder for påmeldingsavgift. Lisens (50,-) og admingebyr (30,-) vil komme i tillegg, det vil også eventuelt kjøp av årets T-skjorte.

 

Faktura sendes ut ved hver prisstigning, og rabattprosent gjelder for det totale antall påmeldte og den prisen som gjelder innenfor hver prisperiode.

 

Vi har tre prisperioder i 2021:
01.03.21-25.04.21
26.04.21-15.08.21
16.08.21-18.09.21

 

Antall deltagere Rabatt i prosent
10 til 19 10 %
20 til 49 15 %
50 til 99 20 %
100 og flere 25 %

 

Teltlandsbyen

Om bedriften eller laget ditt ønsker et samlingssted under BMW Oslo Maraton, kan dere booke et eget telt i vår teltlandsby.

Teltets størrelse tilpasses antall lagmedlemmer, og om man ønsker det kan man også få enkel servering inkludert i prisen. For mer informasjon om dette ta kontakt med prosjektleder Bodil på e-post bodil@oslomaraton.no.

Inne i teltet setter vi opp bord og benker. Man kan også få lagt opp strøm inn til teltet, og har man andre spesielle ønsker er det bare å ta kontakt med oss, så ser vi hva vi kan få til. Ønsker dere å arrangere aktiviteter i teltet for lagmedlemmene er dette tillatt, så lenge det ikke forstyrrer eller er til sjenanse for de andre deltagerne i teltlandsbyen.

 

Det er viktig å merke seg at alle telt vil bli tydelig merket av BMW Oslo Maraton med firmanavn, men i henhold til avtale mellom oss og Oslo Kommune er det ikke lov å profilere teltene med logo og/eller annen selskaps-reklame på utsiden av teltet. Dere står imidlertid fritt til å profilere som dere ønsker innvendig.

 

Frist for bestilling av telt er 01. september 2021. 

Ønsker dere telt, har dere spørsmål vedrørende lagpåmelding eller telt kan dere ta kontakt med telt- og lagansvarlig på e-post: bodil@oslomaraton.no

(VIKTIG! Les nøye gjennom betingelser før bestilling)

Øvrige samarbeidspartnere

Veldedige partnere