Bedriftspakker

Bedriftspakker

 

Lagpåmelding

Under BMW Oslo Maraton kan man delta sammen med sin bedrift eller som lag. Vi tilbyr rabatterte priser for bedrifter og lag som velger å melde seg på sammen og betale samlet. Jo flere man er på laget, jo høyere blir rabatten – se tabell under.

Merk at man må være minimum 10 deltagere og betale med samlet faktura for å motta rabatt.

 

For å melde på sitt lag/bedrift går man til «Opprett lag» på vår påmeldingside. Det er ingen begrensninger for hvor mange lagmedlemmer man kan ha, og man kan melde seg på alle distanser – såfremt den enkelte distanse ikke er fulltegnet.


Rabatten gjelder for påmeldingsavgift og T-skjorte. Lisens (50,-) og admingebyr (30,-) vil komme i tillegg.

 

Faktura sendes ut ved hver prisstigning, og rabattprosent gjelder for det totale antall påmeldte og den prisen som gjelder innenfor hver prisperiode.

 

Vi har fire prisperioder:
30.09.19 – 13.01.20
14.01.20 – 22.04.20
21.04.20 – 17.08.20
18.08.20 – 19.09.20

 

Antall deltagere Rabatt i prosent
10 til 19 10 %
20 til 49 15 %
50 til 99 20 %
100 og flere 25 %

 

Teltlandsbyen

Om bedriften eller laget ditt ønsker et samlingssted under BMW Oslo Maraton, kan dere booke et eget telt i vår teltlandsby.

Teltets størrelse tilpasses antall lagmedlemmer, og om man ønsker det kan man også få enkel servering inkludert i prisen. For mer informasjon om dette se valgmulighetene under.
Inne i teltet setter vi opp bord og benker. Man kan også få lagt opp strøm inn til teltet, og har man andre spesielle ønsker er det bare å ta kontakt med oss, så ser vi hva vi kan få til. Ønsker dere å arrangere aktiviteter i teltet for lagmedlemmene er dette tillatt, så lenge det ikke forstyrrer eller er til sjenanse for de andre deltagerne i teltlandsbyen.

 

Det er viktig å merke seg at alle telt vil bli tydelig merket av BMW Oslo Maraton med firmanavn, men i henhold til avtale mellom oss og Oslo Kommune er det ikke lov å profilere teltene med logo og/eller annen selskaps-reklame på utsiden av teltet. Dere står imidlertid fritt til å profilere som dere ønsker innvendig.

 

Se de ulike løsningene vi har satt sammen under.

 

Frist for bestilling av telt er 01. september 2020. 

(VIKTIG! Les nøye gjennom betingelser før bestilling)

 

Ønsker dere en spesialtilpasset pakke som ikke er listet under, eller har dere spørsmål vedrørende lagpåmelding eller telt kan dere ta kontakt med telt- og lagansvarlig på e-post: bodil@oslomaraton.no

Telt med mat

Bestill telt med mat

Telt uten mat

Bestill telt uten mat

Samarbeidspartnere

Øvrige samarbeidspartnere

Veldedige partnere