Årets utstillere på Expo

Torsdag 14. september åpner vi Norges største Expo ved start- og målområdet på Rådhusplassen. Her vil du finne et spennende utvalg av utstillere fra bransjer knyttet til løp og helse, alt du trenger under ett tak. Deltakere kan hente startnummer, deltakerpose og t-skjorte (om bestilt), og Expoen er åpen for både deltagere og publikum! Sjekk ut presentasjonene av alle de interessante utstillerne under, og hva de har å tilby nettopp deg. Folkefesten er i gang, og alle er invitert til å være med! 🙂

BMW

BMW er stolt tittelsponsor av BMW Oslo Maraton for andre året på rad.

 

Aktiv mot kreft

Stiftelsen Aktiv mot kreft er stolt veldedig samarbeidspartner til BMW Oslo Maraton. Under Expoen vil vi ha utdeling av t-skjorter til de 300 deltakerne som deltar for Aktiv mot kreft. Det vil også være salg av klær og andre produkter, samt info om vårt arbeid.

 

Maxim

Som stolt samarbeidspartner til BMW Oslo Maraton er Maxim til stedet i Expoteltet fra torsdag til lørdag. Her får du tak i det du trenger innenfor ernæring, og du er hjertelig velkommen innom for en prat.

 

Sportsmaster

Sportsmaster er en spesialforretning for treningsutstyr og har bredt utvalg styrkeutstyr, skitrenere og andre kondisjonsapparater. Tredemøller har alltid vært kjernen i produktsortimentet vårt, og i showrommet på Nesbru eller på www.sportsmaster.no finner du en modell som passer nettopp dine ønsker og behov.


Stance

Performance tilbyr løpesokker med sømløs anatomisk riktig passform designet spesifikt for dame og herre for å unngå gnage sår samt minimere friksjon. De er konstruert på symaskiner av 200 nåler, som bygger avlastende puter under foten og hælen av slitesterke fiber med fuktighets transporterende egenskaper. Løpesokken er best i test og tilbys også i merino ull for den kalde sesongen vi nå går i møte.

 

Right To Play

Right To Play er stolt veldedig samarbeidspartner til BMW Oslo Maraton. Kom innom vår stand å få mer informasjon om vårt 202020 prosjekt for jenters utdanning i Midtøsten. Her kan du også støtte prosjektet ved å gi en gave eller kjøpe utstyr av oss.

 

Garmin

Forerunner 935

Vi gleder oss til BMW Oslo Maraton 2017! Kom innom vår stand i expo-teltet (stand nr 1), vi står klare til å snakke med deg når du har hentet startnummeret ditt. Vær gjerne med på vår fotokonkurranse og vinn en Garmin Forerunner 935!


Arla Protein

Arla Protein er en velsmakende sjokoladedrikk med et høyt innhold av naturlig protein som passer godt i hverdagens hektiske kappløp, for eksempel under restitusjon etter trening eller i forbindelse med lengre treningsintervaller. Arla Protein 50% Less Sugar er den eneste proteinrike sjokolademelken på markedet som har et redusert sukkerinnhold sammenlignet med andre sjokoladedrikker.

 

RollerSafe

 

RollerSafe tilbyr verdens første rulleski med elektroniske bremser; Classic, Skate, Skate XL. Nå kan du ferdes trygt på rulleski, overalt! Kom innom oss for demo og gode messetilbud!

 

Vitality

Vi kommer til å tilby våre Qi-behandlinger (akupressur-massasje) på messen. Qi-behandlinger fjerner blokkeringer, forbedrer sirkulasjonen og balanserer hele systemet slik at stress og tretthet kan slippe taket.

 

Norske Fiskeproteiner

Norske Fiskeproteiner er et økologisk fisketilskudd. Produktet er 100% naturlig, og uten syntetiske eller kunstige tilsetningsstoffer. Det er laget 100% av villfanget torsk, sei og hyse fra miljøsertifisert fiske. Den har en unik sammensetning av næringsverdier, og dokumentert godt for helsen. Sterk – Slank – Sunn! Kan det bli bedre?

 

G-sport

I vår 500 kvm store G-Sport butikk får du masse varer fra de største merkevarene i verden til gode priser. Kom innom oss på Rådhusplassen!

 

Squeezy, Ronhill og Hilly Socks

Squeezy, Ronhill og Hilly Socks finner du like etter G-sport. Vi har alt du trenger for å løpe langt (unntatt sko). Knallpriser på kvalitetsprodukter fra Ronhill (Best Clothing Brand – The 2017 Running Awards).

 

Imsdal

Vann er viktig før løpet, kom innom Imsdal’s stand og få en flaske med rent kildevann før du skal løpe. Du kan også teste din styrke! Bli med og konkurrer i melkespannholding. Vinnerne får en Garmin pulsklokke.

 

2XU

2XU Compression er treningstøyet som gjør noe med deg! Før – Under og Etter trening/konkurranser. Vi er tilstede under Oslo Marathon. Du er velkommen på vår stand , kanskje kan vi hjelpe deg med det lille «ekstra». Du tror det ikke før du har prøvd!

 

Springtime

Springtime er nordens største tilbyder av løps- og treningsreiser. Reisene er for alle som ønsker en aktiv ferie, alene eller sammen med andre. Gjennom våre reiser ønsker vi å inspirere til aktivitet og legge til rette både for personlig utvikling og felles glede.

 

Helsekjelda AS Magnesiumkrem

      

Helsekjelda Magnesiumkrem er et økologisk naturprodukt produsert i Norge. Den er utvikla ut frå erfaring kombinert med kunnskap om magnesium og sulfat sine funksjonar i kroppen. Ved å bruka Helsekjelda Magnesiumkrem vil ein auka magnesiumnivået i kroppen på ein god og enkel måte. Ved å smørja han direkte på vonde musklar og muskelkrampar kan ein oppleva snarleg lindring. Ikkje minst for deg som trenar mykje er det viktig med riktig balanse av magnesium!

 

Løpeskjørt.no

Løpeskjørt.no er en nettbutikk med treningstøy for damer, med fokus på løpeskjørt – og de små produsentene. Vi har det meste av tilbehør til den som løper, både dame og herre. Vi er også norsk distributør av det originale FlipBelt.

 

Miiego


Miiego trådløse hodetelefoner er spesielt laget for sport og trening, og det foretrukne valget blant treningsentusiaster over hele verden. Kom innom oss på stand nr 14 for å prøve passformen og lyden på hodetelefonene.

 

Steigen

Steigen’s kolleksjon er utviklet av profesjonelle atleter. La deg inspirere på vei mot dine mål med farger og egenskaper du neppe har kjent maken til

 

Stand BMW Oslo Maraton Lisensprodukter

BMW Oslo Maraton vil for første gang ha en egen stand med unike lisensprodukter for arrangementet! Her vil det selges pannebånd, løpehansker, lue, refleksvest og løpebelte i ekte Oslo Maraton stil. Disse produktene er for alle, enten om du er deltager eller publikum.

Enertor

Enertor Performance powered by D3O  er markedets mest dokumenterte innleggssåle. Demper belastninger,  reduserer smerter i føtter, akilles, knær, hofte og rygg. Vi anbefaler Enertor™D3O® Performance innleggssåler til ulike bruksområder og den passer de fleste fottøy. Se mer på www.enordic.no

   

 

Friskis&Svettis

Friskis&Svettis sørger for at du blir skikkelig oppvarmet før startskuddet går. Maratontilbud – tegn medlemskap på vår Expo stand og tren ut året for kr 500 i Friskis Oslo og Friskis Bærum.

 

Pets of Norway

Pets of Norway selger kvalitetsprodukter til hunder med særlig fokus på et godt utvalg til alle sporty friluftsmennesker! Vi selger spesialutviklet håndleddsbånd for løping, telt, soveposer og mye annet fint turutstyr! Great Comfort – High Quality – Excellent Service – Affordable Prices – if pets could choose

 

Alt dette og mer vil du finne i vår unike Expo på Rådhusplassen, som vil være åpen for alle deltagere og publikum! Vi håper du vil ta del i folkefesten, og ta en titt på våre spennende utstillere!

 

Åpningstider Expo:

  • Torsdag 14. september: 13:00-20:00
  • Fredag 15. september: 09:00-20:00
  • Lørdag 16. september: 07:00-18:00

 

Sees der! 🙂

MONICA
GUTUEN

AMBASSADØR

Alder: 45

Bosted: Bærum

Distanse under BMW Oslo Maraton 2020:
Jeg løper halv, og satser selvsagt på å ha det bredeste smilet hele veien.

Tidligere deltagelse på Oslo Maraton:
«10 for Grete» 2013, Halvmaraton 2014 og 2015, 2017 og 2018 og maraton i 2019.

Tre ord som beskriver meg:
Utadvent, Smilende, Energisk

Instagram: @muddylicious