Årets «LIV I LØYPA»

BMW Oslo Maraton satser på liv i løypa og vil lage folkefest for både deltagere og publikum 16. september! Liv i løypa er et konsept hvor blant annet ulike artister, heiagjenger, bedrifter og DJ´s har stasjoner langs traseen og spiller musikk for å motivere løperne.

Det vil være 24 ulike stasjoner langs årets løype, og vi anbefaler alle og ta turen til Oslo Sentrum for å få med seg disse! Sjekk ut de ulike stasjonene under.

Cult Kaos

Det blir gode Hip Hop vibber i Frognerparken når den kreativ familien Cult Kaos setter opp
Cult-Scenen i samarbeid flere av Oslos fineste Hip Hop artister. Det perfekte stede å nyte BMW Oslo Maraton fra sidelinjen! Liggende på gresset, høre god live-musikk og spise byens beste vafler servert av ingen annen enn Haralds Vafler.

Garmin POWERZONE

Vi gleder oss til BMW Oslo Maraton 2017! Se etter oss på Skøyen der vi står i Garmin POWERZONE – vi heier på DEG!!!

 

Vigueens Cheerleaders

Viqueens Cheerleaders er Norges eldste og største cheerklubb, og Norges mestvinnende klubb gjennom tidene. Viqueens holder til i Oslo og har medlemmer fra store deler av Oslo og omegn. Vi er med for å heie på løperne og lage liv med diverse cheerleading akrobatikk og lignende.  Barn og potensielle nye medlemmer som er nysgjerrig på cheerleading er velkommen for en prat og kanskje for å prøve litt.

G-Sport

G-Sport lager liv i løypa i Ullevålsveien. Vi skal heie deg fram i løypas tøffeste parti – G-bakken. Med musikk, god stemning og din helt egne heiagjeng får du det ekstra dyttet som trengs i motbakken!

DJ Booking

DJ Booking Norge og 123lyd.no gir deg Musikken du vil ha, vi har også alt av lyd og lys samt alt annet du trenger til din fest.

CopyCat

CopyCat trykker til og lager igjen liv i løypa med musikk og portal. Du ser oss i Nedre Slottsgate/Rådhusgata og vi heier på deg. Godt løp, hilsen alle oss i CopyCat.

Burger King

 

Burger King skal lage liv i løypa sammen med våre UMOE kollegaer fra Peppes Pizza og vi vil sammen stå ved inngangen til Vigelandsparken. Du finner oss der du ser en veldig kul container som er grafittimalt for anledningen av YouTuber Kong Halvor. Ved containeren skal vi ha masse aktiviteter som lykkehjul og ansiktsmaling, og vi har drøssevis med flotte premier og kule giveaways! Run like a King med Burger King!

KPMG

Se opp for KPMG-portalen i løypa! Her treffer du vår livlige heiagjeng og egen DJ. I tillegg vi vil dele ut drikke og snacks. Heia heia!

Maxim

Maxim deler ut sportsdrikke ved alle drikkestasjoner, i tillegg til at vi lager liv på Maxim-toppen og heier alle deltakere opp bakken på St. Hanshaugen! Kom innom vår stand i expoteltet både før og under løpsdagen for å kjøpe det du trenger av produkter til løpet. Les gjerne våre tips om hvordan du best gjennomfører BMW Oslo Maraton i forhold til forberedelser, væskeinntak, bekledning og taktikk her. Lykke til!

OCT Galaxy

OCT Galaxy er en cheerleading klubb med 9 konkurrerende lag i Oslo. Klubben ble startet opp i 2008, og har utøvere fra 5-32 år. Galaxy kommer til å vise frem stunt og kast, mens de heier frem deltakerne i løpet. @octgalaxy

Red Bull

Red Bull stiller med sin kjente DJ bil i Kongens gate ved Festningen. Den gode musikken vil forhåpentligvis  «gi deg vinger».

Ali Kaffe

Ali Kaffe stiller som vanlig med musikk i løypa ved Filipstad Brygge. Her serveres det en energikombo av kaffe og Cola.

Kongens Marina

Utenfor Kongen Marina på Frognerstranda blir det god stemning for både publikum og løpere. De stiller med grilling, DJ, latter og glede. Det er ikke for ingen grunn at Kongen har slagordet: ”Kongen Marina runs best on Love, Laughter and Happy People”.

 

Runners World

Gjengen fra Runners World stiller med sin egen heiagjeng i Møllergata midt i sentrum. Her kan publikum lage sine egne heia plakater. Hvis du ikke skal løpe burde du ta turen innom denne stasjonen og bli med å heie på venner, kjente og ukjente.

Megazone

Årets løype passerer selveste Megazone i Møllergata. Her blir det musikk og god stemning med en gjeng fra Megazone.

Asia

DJ Peto, en nykommer fra Canada til Oslo, snurrer plater med en lett og dansbar miks av progressive house, og dette har han gjort med suksess i over 15 år. Han spiller på ASIA fra kl 13.00 – 18.00 og sørger for at alle løperne får en ekstra boost langs Aker Brygge. Er du sulten etter løpet tilbyr ASIA 15% rabatt på maten for de løperne som kan vise frem medaljen sin.

Vi gleder oss til artister, deltagere og publikum skaper folkefest i Oslo Sentrum. Dette vil du ikke gå glipp av! Ta turen til sentrum og få med deg gratiskonserter rundt om i løypa. 

 

© 2022 Oslo Maraton

MONICA
GUTUEN

AMBASSADØR

Alder: 45

Bosted: Bærum

Distanse under BMW Oslo Maraton 2020:
Jeg løper halv, og satser selvsagt på å ha det bredeste smilet hele veien.

Tidligere deltagelse på Oslo Maraton:
«10 for Grete» 2013, Halvmaraton 2014 og 2015, 2017 og 2018 og maraton i 2019.

Tre ord som beskriver meg:
Utadvent, Smilende, Energisk

Instagram: @muddylicious