Årets fineste julekalender- Julechallenge til inntekt for Kirkens Bymisjon🎄🧡

Julechallenge er en julekalender som utfordrer deg til å bevege deg i desember. Hver dag fra 1. til 24. desember åpner vi en ny luke som forteller deg hvor mange kilometer du skal bevege deg denne dagen. Du kan velge mellom 3 ulike varianter med et ulikt antall kilometer. Hvordan du gjennomfører hver enkelt luke bestemmer du selv. Du kan gå, gogge, jogge, løpe, gå på ski, sykle, være ute eller inne på en tredemølle – det er helt opp til deg! Vil du vite mer om hvordan det fungerer? Les alt du trenger å vite her!

Gled noen som gruer seg til jul

For hver person som melder seg på bidrar vi til et varmt måltid for Kirkens Bymisjons Juleaksjon; Gled noen som gruer seg til jul. Det betyr at din påmelding bidrar til at de kan servere et varmt måltid til noen som trenger det! Les mer om Kirkens Bymisjon og alt det fine de gjør på deres nettsider.

Vinn RÅ premier!

Hver dag fra 1. til 24. desember trekker vi en eller flere heldige deltagere som vinner premier fra en av våre samarbeidspartnere – det er ganske rått! Men, i tillegg trekker vi flere HELT RÅ premier etter at hele kalenderen er gjennomført 24. desember. Det eneste kravet for å være med i trekningen av premiepotten er at du har deltatt på minimum 15 av 24 luker i julekalenderen.

Sjekk ut premiepotten her!

Les alt om hvordan julekalenderen fungerer HER.

MONICA
GUTUEN

AMBASSADØR

Alder: 45

Bosted: Bærum

Distanse under BMW Oslo Maraton 2020:
Jeg løper halv, og satser selvsagt på å ha det bredeste smilet hele veien.

Tidligere deltagelse på Oslo Maraton:
«10 for Grete» 2013, Halvmaraton 2014 og 2015, 2017 og 2018 og maraton i 2019.

Tre ord som beskriver meg:
Utadvent, Smilende, Energisk

Instagram: @muddylicious