Angelika Sverdrup
  • Hjem
  • Angelika Sverdrup
Sjekk ut treningstips og erfaringer fra Angelika:
Jeg er ambassadør for BMW Oslo Maraton fordi: Jeg ønsker å motivere både andre og meg selv til å delta og oppleve den euforiske stemningen og følelsen det er å gjennomføre et løp man har jobbet mot. Oslo Marton var det første store løpet jeg deltok i og det har hittil vært en veldig positiv opplevelse på alle måter. Håper at flest mulig vil delta og få mulighet til å kjenne på den mestringsfølelsen det gir.
Jeg liker å løpe fordi: Det gir mestringsfølelse, jeg får oppleve mange fantastiske steder, både i Norge og i utlandet. Man rekker over mye mer når man løper. Jeg løper for å se hvilket potensial som ligger i meg. Løpingen har også åpnet en helt ny, stor verden av masse positive opplevelser og menneskemøter.
Mine favorittløpesko er: I terrenget er Salomon, Hoka og Altra favorittene. Jeg har flere modeller i disse merkene. På asfalt liker jeg Adidas, Asics, Hoka og New Balance. Klarer ikke velge et par, det kommer helt an på underlag, distanse og hvilken økt jeg skal ha.
Det beste jeg vet etter en løpetur er: Ta en god dusj, spise noe og så slappe av i sofaen med bena opp mens jeg går igjennom økten på Strava og oppdaterer Instagram.
Dette tenker jeg på når jeg løper: Hvis jeg er på langtur på asfalt hører jeg på lydbok, da går kilometerne unna. Hvis jeg er i naturen liker jeg å få med meg det som skjer rundt meg. Jeg fokuserer ofte på det som skjer i kroppen og hvordan det føles å løpe der og da, kan også tenke på fremtidige løpemål og opplevelser jeg ønsker å få med meg. Når jeg løper kobler hode lettere ut, slik at jeg ikke tenker så mye som ellers, jeg er mer tilstede i nuet. Jeg er altså ikke en av dem som løser verdensproblemer på løpeturene.

Øvrige samarbeidspartnere

Veldedige partnere