Abelone Lyng

Sjekk ut Abelone sine tips og erfaringer her: 

Jeg er ambassadør for BMW Oslo Maraton fordi: Jeg elsker å løpe og jeg er opptatt av å ha en sunn og aktiv livstil og dette er verdier BMW Oslo Maraton også står for. Jeg vil gjerne spre litt av den løpegleden jeg opplever og inspirere andre til å bli med på den folkefesten som BMW Oslo Maraton er.

Jeg liker å løpe fordi: Løping er en effektiv treningsform som gir resultater fort. Det er også en super måte å komme seg ut i frisk luft og oppdage nye steder. Løping gir meg overskuddet jeg trenger i en hektisk hverdag.

Mine tips til andre som skal løpe BMW Oslo Maraton er: Finn den distansen som passer deg og løp løpet i det tempoet som passer deg. BMW Oslo Maraton er et løp for alle, uansett om du er eliteutøver eller om du er nybegynner som nettopp har opplevd gleden av å løpe 5km.

Mine favoritt løpesko er: Å, det er vanskelig å svare på. Jeg har et veldig personlig forhold til de fleste av løpeskoene mine. Det kommer helt an på hva slags tur jeg skal ut på. Terrengløpeskoene min, Inov8 mudclaw300, er helt klart de jeg har hatt flest morsomme opplevelser med. Men skal jeg løpe på hardt underlag er det Hoka OneOne jeg foretrekker. De gir utrolig god demping, er lette og gir en helt spesiell løpe opplevelse.

Det beste jeg vet etter en løpetur er: Vann, proteinrik mat og en varm dusj.

Dette tenker jeg på når jeg løper: Hvis jeg har et problem som jeg vil finne løsningen på, eller om det er noen negative tanker jeg vil få ut bruker jeg løpeturen på nettopp det. Det er utrolig hvor effektiv en løpetur kan være når det gjelder å løse opp i vanskelige tanker. Men for det meste tenker jeg ganske lit når jeg er ute og løper. Spesielt hvis jeg løper i terreng. Da må jeg jo hele tiden konsentrere meg om hvor jeg skal plassere foten og hvor stien går.

Samarbeidspartnere

Øvrige samarbeidspartnere

Veldedige partnere