3 for alle er tilbake!

HURRA! Endelig kan vi fortelle at  distansen 3 for alle er tilbake, fredag den 16. september! 

Sist gang vi arrangerte 3 for alle var i 2017, og vi er så glade for at vi endelig har fått distansen tilbake i programmet i september 2022. 

BMW Oslo Maraton skal være  et løp for alle, uansett forutsetning. Nå gleder vi oss til å invitere til løpefest med en 3 kilometer som absolutt alle kan være med på. Enten du er topptrent og aktiv løper, eller om du aldri har løpt et eneste løp. 3 for alle er i ordets rette forstand, for ALLE! Meld deg på her! 

NY DISTANSE – 3 PÅ HJUL! 

I forbindelse med relanseringen av 3 for alle tilbyr vi nå TO distanser. I tillegg til den gode gamle 3 kilometeren, så lanserer vi også 3 km på hjul! Den nye distansen omfatter alle som har behov for et rullende hjelpemiddel for å delta. Bruker du elektrisk rullestol, vanlig rullestol, håndsykkel eller andre rullende hjelpemidler – alle på hjul er velkommen til å delta! Og du kan selvsagt ha med deg ledsager om du har behov for dette.

Løpende, gående eller rullende, det har ingenting å si. Her kan du stille opp med både rullestol eller raske joggesko. Valget er ditt. Disse to distansene skal være både for deg som ønsker å slå personlige rekorder, og for deg som har som mål å gjennomføre. En 3 kilometer kan alle klare, og det er nettopp det som er målet vårt – at alle skal få føle på mestringsfølelsen man får av å krysse målstreken. 

Vi håper du vil være med å løpe, gå eller rulle den 16. september 2022.

LØYPA 
Under ser du løypekart for 3 for alle og 3 km på hjul. Den har start og mål på Rådhusplassen i Oslo sentrum. Det er en flat og fin løype som går ut langs Akershusstranda, opp og ned Kongens gate og tilbake til Rådhusplassen samme vei som man kom. En fin løype for nybegynnere, og en rask løype for de som er på rekordjakt. 
 

MONICA
GUTUEN

AMBASSADØR

Alder: 45

Bosted: Bærum

Distanse under BMW Oslo Maraton 2020:
Jeg løper halv, og satser selvsagt på å ha det bredeste smilet hele veien.

Tidligere deltagelse på Oslo Maraton:
«10 for Grete» 2013, Halvmaraton 2014 og 2015, 2017 og 2018 og maraton i 2019.

Tre ord som beskriver meg:
Utadvent, Smilende, Energisk

Instagram: @muddylicious