17. MAIRATON

BLI MED PÅ FOLKEFESTEN

 

17. mai er Norges nasjonaldag, og normalt en dag nordmenn feirer i fellesskap med stor folkefest, musikk, glede og 17. mai-tog. På grunn av koronaviruset ble feiringen i 2020 uten lange tog og store samlinger med feirende mennesker.

 

I fjor bidro vi til 17. mai feiringen med vårt virtuelle løp, 17.mairaton, og inviterte alle til å kle seg i rødt, hvitt og blått!  Målet var å spre glede, mestringsfølelse og fellesskap, og gi alle et morsomt alternativ til feiringen av nasjonaldagen.

 

Vi har bestemt oss for å fortsette med dette, og vil i år arrangere nok et 17. mairaton! 

 

BMW Oslo Maraton og 17. mai har en ting til felles – det er en folkefest! Alle er velkommen til å delta, og du kan løpe hvor som helst og når som helst.  Meld deg på, og registrer løpet ditt når du har fullført en av våre distanser, så er du med i trekningen av flotte premier. Vinneren av hver distanse får også selvsagt premie.

De ulike distansene du kan delta i er:
  • Barnas Mini Mairaton
  • 3 x hurra! (3 km)
  • 3 x hurra Racing (3 km for rullestol)
  • Jordbærmila (10 km)
  • Jordbærmila Racing (10 km for rullestol)
  • Halvmaraton (21 km)
  • Maraton (42 km)
  • Trippelen (73 km)
Påmelding Barnas Mini Mairaton: GRATIS 
Påmeldingsgebyr øvrige distanser: 150 kroner

Registrering av tid eller fullført løp!

Er du et konkurransemenneske, eller løper du bare fordi du syns det er gøy?

 

På våre virtuelle løp kan du selv velge om du vil registrere tiden din, eller om du vil fullføre og kun registrere at du har deltatt.

 

De som registrerer deltagelse og vinner sin distanse får premie. Det vil også trekkes 10 tilfeldige vinnere blant alle som er påmeldt. Så her er det bare å melde seg på, alle har vinnersjanser på 17. mairaton!

Hvordan fungerer ett virtuelt løp?

Virtuelle løp kan gjennomføres der du er i verden, og du kan starte når du vil innenfor datoen for løpet. På 17. mairaton har vi i år åpnet for at man kan gjennomføre sin distanse mellom 14.-17. mai. Du bestemmer når du vil starte, så lenge det er mellom 00:01 den 14. mai og 23:59 på 17. mai.

 

Lurer du på hvordan du gjennomfører et virtuelt løp, hvordan du skal registrere tiden din eller har du andre spørsmål?
Les vår deltagerinformasjon for 17. mairaton her.

Belønn deg selv med årets 17. mairaton medalje!

Når du har registrert løpet ditt på «Min Side» får du tilsendt en virtuell medalje på e-post som du kan dele på facebook, eller printe ut og henge opp på veggen. Men – du kan også unne deg en kjempefin, ekte medalje! Medaljen bestiller du når du melder deg på, eller etterpå på «Min Side». Vi sender den til deg i posten, og du vil motta den ca. 2-3 uker etter løpet.

ÅRETS 17. MAIRATON TEE

Årets 17. Mairaton t-skjorte kommer i en nydelig blåfarge. Den er levert av Craft Norge, og kan kjøpes på craft.no! Du kan kjøpe t-skjorten med eget ikon for din distanse. Siste frist for å bestille t-skjorten er torsdag 20. mai.

Det finnes også en hærlig, hvit modell i barnestørrelser. Se mer på craft.no.

 

Ønsker du å motta t-skjorten før løpet må du bestille innen lørdag 1. mai for at den skal bli levert i tide.

 

Alle som melder seg på 17. mairaton får en eksklusiv rabattkode som gir 20% på alle ordinere varer på craft.no.

Samarbeidspartnere

Øvrige samarbeidspartnere

Veldedige partnere