Plogging 10km

TIDSPUNKT

BMW Oslo Maraton vil bli arrangert 21. september 2019.

PÅMELDING

Aldersgrense for deltagelse på denne distansen: 12 år

PRISER

100 kr. Til inntekt for Aktiv mot kreft eller Right to Play. (Du velger)

START -OG PULJETIDER

Starttidspunkt: 14.20 (med forbehold om endringer)

Maksimumstid: 2 timer

SIKKERHET

Volvat Medisinske Senter og Norsk Folkehjelp kommer til å være tilgjengelig med helsepersonell i hovedteltet ved målområdet og ved stasjoner i løypa.

Volvats leger, sykepleiere og fysioterapeuter har bred erfaring innenfor akutt skadebehandling. Alle med idrettsmedisinsk kompetanse.

LØYPEKART

Løypekart for 2019! Løypa er med forbehold om endring. 

HENTE STARTNUMMER

Uken før arrangementet vil du få tilsendt et startkort til din registrerte e-postadresse. Ved henting av startnummeret må du vise startkortet sammen med gyldig ID. Henting av startnummer skjer i Expo-teltet/Sekretariatet på Rådhusplassen.

Ved henting av startnummer for andre må det vises til startkort og kopi av personens legitimasjon.

Åpningstider Expo: 

Torsdag 13:00-20:00
Fredag 09:00-20:00
Lørdag 07:00 – 18:00

_DSC0385

BAGASJE OG OPPBEVARING

Det vil være oppbevaringsmuligheter ved startområdet. På grunn av sikkerhetsmessige årsaker vil det kun være mulig å levere inn deltagerposen som hver deltager mottar ved henting av startnummer. Store kofferter og bager vil ikke være godkjent. Deltageren oppfordres til å merke bagasjen godt med startnummeret. Legg ikke igjen verdisaker. Kom i god tid da det forventes noe kø.

BMW Oslo Maraton gjør oppmerksom på at alt av tøy og utstyr som ikke bli hentet etter avtale blir gitt bort til Fattighuset.

MAT OG DRIKKESTASJONER

Det vil bli plassert mat- og drikkestasjoner i løypen. Mer informasjon vil komme nærmere arrangementet.

_DSC9411

TOALETTER

På Rådhusplassen, i startområdet og i løypen ved alle drikkestasjonene vil det være toaletter disponibelt. Ved start på halvmaraton må man forvente en del kø, vennligst vær ute i god tid.

PREMIERING OG FOTOGRAFERING

Alle deltakere som gjennomfører BMW Oslo Maraton vil motta medalje etter målgang. Det vil bli fine uttrekkspremier til alle som fullfører løpet innenfor makstid, samler søppel og registrerer økten i appen Plogger.

Marathon Photos er vår offisielle leverandør av bilder og diplomer under arrangementet på lørdag. Smil til fotografen når du nærmer deg målstreken og kjøp et minne for livet på deres nettside etter løpet.

Øvrige samarbeidspartnere

Veldedige partnere