Thomas Kruse

Jeg er ambassadør for BMW Oslo Maraton fordi: Jeg liker det å løpe og spre inspirasjon ut til andre som løper og driver en form for trening. Oslo Maraton er for alle løpere som enten skal løpe 3 km eller sin første maraton.

Jeg liker å løpe fordi: Jeg er en hobby triatlet og liker den utfordringen. Fikk mer glede av å løpe etter at jeg fikk et løpeprogram og har fulgt dette og kan helt klart anbefale det. Den følelsen å ha løpt en tur etter jobb eller etter en travel hverdag gir en ekstra boost og påfyll av energi i kroppen.

Mine tips til andre som skal løpe BMW Oslo Maraton er: Min anbefaling her er å ha et løpeprogram og løpe etter som er tilpasset det løpet du skal løpe. Mange program er bygd opp til at avslutningen på programmet er å løpe det løpet du har siktet på.
Så er det å bare nyte den store dagen, smile, le og ha det gøy hele veien frem til mål. Huske riktig næring før under og etter løpet så blir alt topp 😊

Mine favoritt løpesko er:
Jeg bruke Hoka sko til løping og fritid. De jeg løper mest med er Hoka Clifton Edge som er raske og med god demping. Jeg løper mest asfalt og noe på stier.

Det beste jeg vet etter en løpetur er: Etter en vanlig tur er gleden av å ha kommet meg ut på en tur. På løp er gleden det å ha fullført løpet, den mestringsfølelsen som bruser i kroppen etter å ha kommet over mål. Husker min første Ironman 70.3 da jeg passerer målstreken og får medaljen rundt halsen så strømmer det masse følelser på. Den gleden og mestringen som er gjennomført. Da er det gøy å ha med masse gode venner som er i mål. Etterpå så er det å få skifte, spise en god middag og bare nyte bragden.

Dette tenker jeg på når jeg løper: Når jeg løper i konkurranse så er det å være klar til start. Jeg går igjennom det jeg har planlagt å gjøre med fart og næring. Når startskuddet går så er det å starte klokken, huske fart og ikke bli dratt med på alle som skal først frem. Følger klokken og ser på løpere, ser på publikum. Løper med et stort smil og heier på andre løpere, heier på publikum og alle de som står rundt i løypen og lager liv. Møte kjente personer i løpet og langs løypa er så gøy.  Det er så gøy hele veien og publikum hjelper deg opp bakken når det er tungt, så er det bare å tenke en kilometer av gangen og vipps så er du i mål. 😊

Samarbeidspartnere

Øvrige samarbeidspartnere

Veldedige partnere