Om oss

Om oss

BMW Oslo Maraton er ett av Norges største gateløp med rundt 20.000 deltagere. Løpet arrangeres den 3. lørdagen i september hvert år, og går gjennom Oslos gater. Målet vårt er å fylle Oslo sentrum med sunn aktivitet alle kan delta i. Med våre 7 ulike distanser ønsker vi å inkludere flest mulig i det vi vil skal være en folkefest på høsten i Oslo.

 

Våre hovedverdier er livskvalitet, mestring og felleskap. Vi tar deltageren på alvor, tilrettelegger for trygghet gjennom hele arrangementet, og – alle skal med; arrangementet skal ha tilbud for alle, og tilrettelegges for ulike typer deltagere.  Målet er å skape engasjement og mestring, samtidig som vi er med på å påvirke folkehelsen og gir tilbake til idretten. Arrangementet er eid av Sportsklubben Vidar  og overskuddet fra Oslo Maraton går uavkortet til klubben, og idrettsglede for barn og unge. Du kan lese mer om klubben på deres nettsider. 

 

Oslo Maraton ble arrangert for første gang i 1981, og i 2021 feirer vi 40 år!
Du kan lese mer om historien til Oslo Maraton her.

 

Våre 7 distanser:

 

Vi vil også rette oppmerksomheten mot, og en stor takk til, våre samarbeidspartnere. Oslo Maraton ville ikke vært mulig å gjennomføre uten vårt gode og nære samarbeid med dem. Og vi må også nevne de frivillige, som vi er helt avhengige av for å klare å gjennomføre arrangementet. Vi har rundt 40 seksjonsledere og 1300 funksjonærer som står på for oss før, under og etter arrangementet. Deres innsats er uvurderlig – tusen takk til alle sammen!

Ansatte

Cecilie L’Orsa

Daglig leder

cecilie@oslomaraton.no

Stine Næss-Hartmann

Kommunikasjon- og innholdsansvarlig

stine@oslomaraton.no

Edwin Ingebrigtsen

Presse og marked

edwin@oslomaraton.no

Bodil Støylen

Arrangementsleder

bodil@oslomaraton.no

Andre kontakter

 

Line Langaas

Frivilligansvarlig

frivillig@skvidar.no

Samarbeidspartnere

Øvrige samarbeidspartnere

Veldedige partnere