Om oss

Om oss

BMW Oslo Maraton er ett av Norges største gateløp med rundt 20.000 deltagere. Løpet arrangeres den 3. lørdagen i september hvert år, og går gjennom Oslos gater. Arrangementet er eid av Sportsklubben Vidar  og i fjor feiret klubben 100 år og arrangerte NM i terrengløp som jubileumsstevne.

 

Les mer om historien til Oslo Maraton her.

 

Målet vårt er å fylle Oslo sentrum med sunn aktivitet alle kan delta i. Med våre 7 ulike distanser ønsker vi å inkludere flest mulig i det vi vil skal være en folkefest på høsten i Oslo.

 

Langs løypa lager vi rundt 30 heiagjenger og kulturstasjoner som er med på å sette stemningen denne dagen, og bidra til at det blir en folkefest. Liv i løypa er åpen for alle som vil være med på å motivere løperne frem i løypa og engasjere publikum. Les mer her. 

 

Våre hovedverdier er livskvalitet, mestring og felleskap. Vi tar deltageren på alvor, tilrettelegger for trygghet gjennom hele arrangementet, og – alle skal med; arrangementet skal ha tilbud for alle, og tilrettelegges for ulike typer deltagere.  Målet er å skape engasjement og mestring, samtidig som vi er med på å påvirke folkehelsen og gir tilbake til idretten.

 

Våre 7 distanser:

 

Så vil vi rette oppmerksomhet og en stor takk til våre samarbeidspartnere – Oslo Maraton ville ikke vært mulig å gjennomføre uten vårt gode og nære samarbeid med dem.

Sist men ikke minst – vi må også nevne de frivillige, som vi også avhengige av for å klare å gjennomføre arrangementet. Vi har rundt 40 seksjonsledere og 1300 funksjonærer som står på for oss før, under og etter arrangementet. Deres innsats er uvurderlig – tusen takk!

Ansatte

Cecilie L’Orsa Tveit

Daglig leder

cecilie@oslomaraton.no

Stine Næss-Hartmann

Kommunikasjon- og innholdsansvarlig

stine@oslomaraton.no

Edwin Ingebrigtsen

Presse og marked

edwin@oslomaraton.no

Bodil Støylen

Arrangementsleder

bodil@oslomaraton.no

Andre kontakter

 

Line Langaas

Frivilligansvarlig

frivillig@skvidar.no

Samarbeidspartnere

Øvrige samarbeidspartnere

Veldedige partnere