Løpegrupper på BMW Oslo Maraton Virtual Edition 2020!
  • Hjem
  • Løpegrupper på BMW Oslo Maraton Virtual Edition 2020!

LØP SAMMEN I LØPEGRUPPER PÅ BMW OSLO MARATON VIRTUAL EDITION!

BMW Oslo Maraton er kjent for å ha fartsholdere i løypa som hjelper løpere til å nå sitt tidsmål. En fartsholder skal hjelpe, pushe og motivere løperen fremover, gi dem et gir de kanskje ikke trodde de hadde og jobbe for at de når målstreken innenfor målet de har satt seg.

 

Når man løper i Oslos gater løper man også sammen med flere andre, og det er ingen tvil om at sidemannen ofte kan være motivasjon til at man tar i det lille ekstra. Mange hadde kanskje ikke klart å presse seg selv til å nå målet sitt uten sidemannen i løypa.

 

Vi får ofte tilbakemeldinger fra både fartsholdere og løpere om at gruppen deres jobbet sammen og alle motiverte alle, det ble et samhold i gruppen gjennom løypa som løftet både løpsopplevelsen og motivasjonen. Det er dette vi ønsker å gjenskape, og vi håper dere vil hjelpe oss å lage løpegrupper over hele Norge – og kanskje hele verden!

 

Vi laget en løsning hvor man kan finne løpere i sitt nærområde som vil løpe samme distanse og tid og som har lyst å løpe sammen med andre.

 

Vi ønsker å gjenskape motivasjonen og engasjementet man føler på under arrangementet i Oslo i vår Virtual Edition. Vi har også lyst å skape et alternativ til fellesskapet og løpegleden man får av å løpe sammen med andre!

 

LAG EN LØPEGRUPPE ELLER FINN EN LØPEGRUPPE DU VIL LØPE SAMMEN MED!

Hvordan lager man en løpegruppe?

Har du lyst å lage en løpegruppe og være med på å motivere løpere i ditt nærområde? Lag en løpegruppe her!

 

For å lage en løpegruppe må du ha planlagt:

  1. Løype tilpasset distansen som skal løpes
  2. Planlagt total-tid på distansen
  3. Oppmøtested
  4. Starttid

Når du har opprettet løpegruppen må den godkjennes av Oslo Maraton før den den legges til i listen på denne siden, og være åpen for at de som vil være med deg å løpe kan melde seg på (maks 20 personer i henhold til smittevernregler).

 

Som gruppeleder har du også ansvaret for å sende ut en e-post til alle som er påmeldt din gruppe med informasjon om oppmøtested, tider og eventuell annen informasjon du ønsker de skal ha.

 

Fristen for å lage en løpegruppe er tirsdag 15. september kl. 12:00.

 

Les mer om hvordan du lager en løpegruppe, og blir gruppeleder her!

 

Hvordan blir man med i en løpegruppe?

  1. Du må være påmeldt BMW Oslo Maraton Virtual Edition 2020 for å løpe sammen med en løpegruppe. Ikke meldt deg på enda? Meld deg på HER.
  2. Se i listen over alle løpegrupper her – ser du en løpegruppe ditt nærområde som skal løpe en distanse du vil løpe på en tid som passer dine mål? Klikk på «meld deg på», og bli med i gruppen!
  3. Gruppelederen vil sende deg nødvendig informasjon når løpsdagen nærmer seg vedrørende oppmøtested og tid, og eventuell annen viktig informasjon før gjennomføring.

 

Fristen for å melde seg på en løpegruppe er torsdag 17. september kl. 16:00.
Av hensyn til smittevernreglene er det maks 20 plasser på hver gruppe.

 

Husk også å lese våre løps- og konkurranseregler HER.

 

 

Har du spørsmål? Ta kontakt med oss på epost info@oslomaraton.no

Samarbeidspartnere

Øvrige samarbeidspartnere

Veldedige partnere