BMW OSLO MARATON VIRTUAL EDITION
 • Hjem
 • BMW OSLO MARATON VIRTUAL EDITION

BLI MED PÅ BMW OSLO MARATON 2020 – VIRTUAL EDITION!

Finn frem løpeskoene og gjør deg klar til en virtuell utgave av BMW Oslo Maraton 2020. Det er kanskje viktigere enn noen gang å holde seg i aktivitet, og derfor skal ikke 19. september gå stille forbi. Vi lover løpefest over hele landet, kanskje til og med verden? Uansett hvor du er kan du delta på det virtuelle løpet, og det blir selvsagt premier til de som kommer på pallplass.

 

For 150 kr får du:
 • Virtuell expo
 • Gode tilbud
 • Ditt eget startnummer som du kan printe ut hjemme eller hos en Sport1- eller Anton Sport-butikk i ditt området
 • Digitalt diplom
 • Laste opp tiden din til BMW Oslo Maraton sin offisielle resultatliste
 • Være med i trekningen av kule premier
 • Mulighet til å bestille medalje (100NOK) og/eller teknisk t-skjorte (100NOK)

 

Vi ønsker å gjenskape følelsen av å stå på startstreken på Rådhusplassen, og håper du er med på en annerledes utgave av BMW Oslo Maraton 2020. Vi skal finne på mye moro. Hold deg oppdatert og følg med på våre sosiale medier for mer informasjon. 

 

Vi er med – er du? 

Hvordan fungerer et virtuelt løp?

Å delta i et virtuelt løp er veldig enkelt. Du bestemmer du selv når du vil starte, og hvor lang tid du vil bruke på din distanse. Det betyr at du ikke har noen maks tid å forholde deg til, og du kan sette det tempoet du ønsker. Du kan både gå, gogge, jogge eller løpe – det er helt opp til deg!

Den eneste regelen vi har når det gjelder tid er at starttid og slutttid må være på løpsdagen den 19. september mellom klokken 00:00 og 23:59.

Tiden må du ta selv, og så registrerer du den på «Min Side» når du har gjennomført. Om du ikke vil må du heller ikke registrere en tid, du kan velge å kun trykke “fullført” i registreringen for å bekrefte at du har deltatt.

For mer informasjon om hvordan dette gjøres se DELTAGERINFO. Der finner du også vanlige spørsmål og svar. Vi vil oppdatere etterhvert som det kommer mer informasjon.

Meld deg på her!

Årets t-skjorte

Sikre deg årets BMW Oslo Maraton t-skjorte fra Craft. En teknisk god t-skjorte til 100 kr (ordinær pris 400 kr).

Før 14. september kan du velge å hente t-skjorten i butikk, etter 14. september er det kun mulig å få t-skjorten tilsendt per post.

Du kan kjøpe t-skjorte ved påmelding.

 

Allerede påmeldt? Legg til t-skjorte på «Min Side».

SKRIV UT DINE EGNE KILOMETERSKILT!

Vi har laget kilometerskilter for distansene våre, som du kan printe ut og merke løypa di med. Få litt ekstra løpsfølelse med kilometermerket løype!

Start- & målportal

DETTE ER DISTANSEN DU KAN LØPE PÅ VÅR VIRTUAL EDITION

Klikk på distansen du ønsker mer informasjon om.

 • 3 FOR ALLE

  “3 for alle” er tilbake! Det er en distanse som kler tittelen sin, for den passer virkelig for alle! Om du aldri har løpt før er det en fin start. Og liker du best kortere distanser,og kanskje å løpe kort og raskt, da er 3 for alle perfekt.

  I den virtuelle utgaven av BMW Oslo Maraton fjerner vi også aldersgrensen, så du kan ta med deg hele familien på løpetur, gogge-tur eller gå-tur! 

   

  Aldersgrense

  “3 for alle” er åpen for alle!

 • 3 KM og 10 KM RACING (RULLESTOL)

  Sammen med Stiftelsen VI har vi fått en ny rullestoldistanse! I tillegg til 10 km racing har vi i den virtuelle utgaven også 3 km racing. Dette syns vi er veldig gøy!

  Er du nybegynner, eller kanskje du syns 10 km er for langt? Da håper vi 3 km kan passe deg! 

  På det virtuelle løpet stiller vi ingen krav til hvilken rullestol du bruker, det må ikke være en racing rullestol. Bruk den rullestolen du har, men tenk på sikkerheten din. 

   

  Aldersgrense:

  3 km racing er åpen for alle. 

  For å delta på 10 km racing må man ha fylt 12 år.

 • 10 FOR GRETE (10 KM)

  10 km er også en distansen som passer for alle, enten du er på elite- eller nybegynnernivå. Deltar du på «10 for Grete» løper du til ære for Grete Waitz og de som kjemper mot kreft.

   

  Aldersgrense:

  For å delta på 10 km må man ha fylt 12 år.

 • HALVMARATON (21,1 KM)

  Å løpe halvmaraton kan være en stor utfordring, men er likevel en distanse som er oppnåelig for de aller fleste. Halvmaraton krever mindre tid til trening enn maraton, og gir mindre risiko for skader. Dette er mye av grunnen til at denne distansen har blitt såpass populær. Halvmaraton er også en fin distanse å prøve seg på, for deg som har som mål å etterhvert fullføre et maraton.

   

  Aldersgrense: 

  For å delta på halvmaraton må man ha fylt 16 år.

 • MARATON (42,2 KM)

  Et maraton er 42 195 meter langt. Å delta i et maraton kan være en stor utfordring, både fysisk og psykisk. Her har man muligheten til å teste egne grenser, samtidig som man får en fantastisk opplevelse. 

   

  Aldersgrense: 

  For å delta på maraton må man ha fylt 18 år.

 • TRIPPELEN (73,3 KM)

  Denne distansen er satt sammen av 10 for Grete, Halvmaraton og Maraton – til sammen blir de 73,3 kilometer. Under arrangementet i Oslo løper man disse distansene hver for seg – men, i den virtuelle utgaven av BMW Oslo Maraton 2020 må trippelen gjennomføres sammenhengende! Man må løpe 73,3 km fra start til slutt uten å stoppe tiden sin. Alle som melder seg på Trippelen vil få en egen mail med informasjon om gjennomføring. 

   

  Aldersgrense: 

  For å delta på trippelen må man ha fylt 18 år.

 • BARNAS MARATON

  Barnas Maraton er selvsagt med på vår virtuelle versjon, og påmeldingen koster 50 kr for barn fra 0-12 år! Meny sponser Barnas Maraton med GRATIS t-skjorte. T-skjorten hentes på valgfri Meny-butikk eller du kan få den tilsendt hjem mot et lite fraktgebyr.

  22.august er frist for bestilling av t-skjorte levert før Barnas Maraton:
  1) Hentes på angitt MENY-butikk fredag 18.september – kostnad 0,-
  2) sendes hjem med postlevering i uke 38, – kostnad 55,-.

  21.september er frist for bestilling av levering av t-skjorte etter løpet:
  3) sendes hjem med postlevering uke 42, – kostnad 55,-.

   

  Lag en løype på 500-1000 meter og gjør det til en morsom aktivitet sammen med barna.

  Den kan registrere løpet sitt som fullført på «min side» etter at de har løpt.

   

  Aldersgrense:
  Barn fra 0-12 år kan delta på Barnas Maraton

Samarbeidspartnere

Øvrige samarbeidspartnere

Veldedige partnere